IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. januar 2021. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Dobar provod za Ovna, Bik previše nervozan, Blizancima nov posao, Rak ima dobre saradnike, Lav i Djevica okrenuti poslu, Vaga raspoložena, izazovi pred Škorpijom, putovanje za Strijelca, Jarca služi zdravlje, dobar dan za Vodoliju, a Ribe zadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 13. januar 2021. godine.

Ovan

Vi ste se i danas posvetili kupovini stvari potrebnih za vaš dom bilo da je riječ o namirnicama, bilo da se radi o kupovini nameštaja ili drugih kućnih potrepština. Najbolje bi bilo da se pri trošenju malo i obuzdate. U obilazak radnji ne bi trebalo da idete sami, nego u društvu vama pouzdanih osoba čiji će vam savjeti pomoći u odabiru.

Bik

Vi ste danas veoma osjetljivi na emotivna stanja ljudi iz vašeg bližeg okruženja. Ukoliko vam se neko od njih obrati za pomoć ili vam uputi bilo kakvu molbu, daćete sve od sebe da im izađete u susret. S jedne strane to je više nego pohvalno, ali sa druge, trebalo bi da se malo ogradite, da vas ubuduće ne bi koristili za pražnjenje svojih frustracija.

Blizanci

Vi ste pomalo neraspoloženi, ali je to prolaznog karaktera. Ne dajte drugima da vas nerviraju na bilo koji način. Ključ vašeg raspoloženja i neraspoloženja je u vašim rukama, samim tim niko i ništa osim vas samih ne može da utiče na to kako ćete se osjećati i kakav će vam uopšte dan biti. Što prije to shvatite, tim bolje po vas!

Rak

I ovo je jedan od onih divnih dana koje provodite sa vama dragim osobama, prijateljima i drugim ljudima koji su vam na neki način značajni. Vi uživate u novim poznanstvima i prilikama koje se pred vama otvaraju za ostvarivanje trajnijih prijateljskih veza. Srećni ste samo onda kada oko sebe imate sve one koje volite, što je danas slučaj.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Vjerujem da nijesmo iznevjerili naše heroje i dali primjer onima kojima pripada budućnost ovog grada... (foto, video)

Lav

Ovo je dan u kojem Lavovi baš onako lavovski prijanjaju na dužnosti. Posao ne može da čeka i to je jedino što vi danas postavljate na svoju listu aktivnosti, jer želite da se u danima vikenda koji su pred vama sasvim rasteretite od obaveza tog tipa.

Djevica

Pred vama je još jedan dan u kojem se hvatate posla. Ono što je kod vas zaista dobro jeste vaša neprestana žeđ za učenjem. Vi ustvari uvjek mislite da niste spremni za sve obaveze koje su pred vama, kao i da vaše znanje nije dovoljno, pa ste uvjek u nekoj fazi prikupljanja podataka, informacija ili upošte širenja postojećih znanja.

Vaga

Ni danas niste najzadovoljniji stanjem stvari oko vas, ali ipak, izvjesne promjene na bolje se osjećaju. Još malo se strpite i stvari će doći na svoje mjesto. Ukoliko je situacija između vas i vašeg partnera zategnuta, sada ćete osjetiti blago popuštanje napetosti, ali ukoliko još niste spremni da otvoreno razgovarate, ostavite to za sutra.

Škorpija

Planirate odmor ili izlet sa voljenom osobom. Oboma vam je potrebna manja promjena sredine, pa ćete najverovatnije planirati kraći put, bez obzira na to da li on uključuje samo kratkotrajan boravak negde van grada ili pravi mini odmor od nekoliko dana.

Strelac


Povedite računa o tome šta i koliko jedete danas. Skloni ste preterivanju kad je o bilo kojem vidu uživanja reč. Ono što vam je sada potrebno jeste malo discipline koju vi zaisgurno teško ostvarujete kada je o nečemu što volite reč. Za trpezom nastojte da se obuzdavate, posebno kada je u pitanju alkohol.

Jarac


Ljubav cveta! Kod vas je sve onako kako ste i zamislili, odnosno poželeli da bude. Sa partnerom ste u divnom, harmoničnom odnosu, koji čini da se osećate u potpunosti ispunjeno, pa čak i da zračite pozitivno, što vam retko kad uspeva. Za vaš današnji osmeh zaslužan je u prvom redu partner, pa ćete se potruditi da mu to pokažete.

Čitaj još:   BRUTALNO, PARIZ GORI: Protesti se nastavljaju, policija upotrebila GUMENE METKE...

Vodolija


Kako vam je potreban odmor! Vaše telo vapi za snom! Imate potrebu da se zatvorite unutar vašeg doma i na taj način u potpunosti izolujete od svih onih užasnih stresnih stanja kojima ste u prethodnim danima bili izloženi. Za vas je ponekad više nego potrebno da se osamite, jer na taj način obnavljate energiju.

Ribe

Kod vas je ovo jedan od onih dana u kojima ste se u potpunosti okrenuli rodbinskim i prijateljskim vezama. Vreme provodite uglavnom na telefonu ili u obilasku vama dragih ljudi. Za sad u potpunosti uživate u svim onim trenucima opuštanja i razonode sa vama dragim prijateljima ne razmišljajući ni o čemu drugom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more