IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KENAN KONAČNO U BEOGRADU: EDIN iznio u javnost, i pita zašto mu se brat još nije vratio u ZADRUGU!! (foto i video)

Sarajevski maneken i aktuelni učesnik „Zadruge“ Kenan Tahirović još u subotu je stigao u Beograd iz Sarajeva…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 12.01.2021…14.56…KENAN KONAČNO U BEOGRADU: EDIN iznio u javnost, i pita zašto mu se brat još nije vratio u ZADRUGU!! (foto i video)

Kenanov brat EDIN potvrdio je nformaciju i na svome instagram profilu. Rekao je kako samo produkcija rijaliti šoua „Zadruge“ zna detalje prvo oko Kenanovog ulasku u Bijelu kuću, odnosno zašto još nije ušao i da se nada da će uskoro da se vrati na male ekrane.

EDIN Tahorović. također je potvrdio i da se Kenan prethodno testirao na koronavirus kako bi mogao preći granicu, da je nalaz bio negativan te da to sigurno nije razlog zašto se Kenan još uvijek nije vratio u Imaginarijum.

Mislim da je ipak neka igra, to je sa njihove strane, jer je tu ipak rijaliti u pitanju- kazao je Edin iako je uvijek dostupan medijima.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković: PORUČUJEMO PREMIJERU DA NAS NE IZAZIVA

Podsjetimo, Kenan je 4.januara napustio i otišao za Sarajevo “Zadrugu” zbog smrti oca Mevludina, koji je izgubio životnu bitku dan ranije i to posledica korona virusa.

KENAN Tahirvić je u Sarajevu proveo 5 dana, te nakon posledneg ispraćaja oca opet se vratio za Beograd.

– Potrudili smo se da ga raspoloženog i nasmejanog vratimo. Nadam se da će takav ostati do jula- kazao je Kenanov brat Edin za bh medije…

Autor teksta: Adna Bojadžić

Izvor iBalkan.net / senzacija.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more