IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEN HADROVIĆ- ZADRUGAR: Svi SKANDALI koji se vežu za njegovo ime!!! (foto, video)

Alen Hadrović, poznat u beogradskom klupskom životu, ali cjelokupna javnost ga je upoznala najviše zbog priče sa Zerinom Hećo…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 14.01.2021.. 15.26…Aktuelni ZADRUGAR o kome se malo zna, i svi SKANDALI koji se vežu za njegovo ime!!

Alen HADROVIĆ je lik o kome se veoma malo zna, ali uprkos tome se i ne manjka sa skandalima.

Rođen je 16.aprila 1987. godine, živi sa roditeljima i sestrom. Alen Hadrović je suvlasnik par lokala u Beogradu, a to su lokali: Shisha Hill, Tarapana i splav Bridge.

Njegovo radno vrijeme odnosno njegov dan, kako on kaže počinje: noću, za sebe kaže da je tvrdoglav i da veoma brzo plane.

U vezi kaže da je jako ljubomoran i da voli patrijarhalne djevojke. Alen kaže da je planirao takmičenje u Rijaliti programu “Zadruga” da iskoristi kako bi unaprijedio svoj ugostiteljski biznis.

Ima sestru Angelinu, koja je završila studij menadžmenta u Beogradu. Svoj život drže privatnim ali je Alen par puta na društvenim mrežama podijelio slike sa sestrom.

Alen je bio u centru pažnje zbog toga što se šuškalo o tome i da je Zerina raskinula vezu sa Dadom Glišićem zbog njega.

– Ja nisam to očekivao, to je bilo slučajno, prijateljski, ovo što ona radi, ja to neću komentarisati ni nju ni njeno ponašanje, neka ide njoj na čast, ja i dalje tvrdim da je dobra djevojka – rekao je Alen u studiju prije nego što se uselio u Belu kuću.

Zerina nije ostala imuna na njegove riječi, pa se odmah oglasila: Jedem kokice i gledam. Kaže Alen “Nek mi je na čast”. Ljudi, nisam se ovako ismejala zadnjih dvije godine, ali od srca. Šta vam Zerina reče… Samo momenat… Idući stori – rekla je Zerina, pa objavila zajedniču sliku Alena i nje sa večere

Čitaj još:   MIODRAG Mika Živković o formiranju Vlade CRNE GORE: Nemojte se zavaravati– sve je to isto ili slično... (foto)

Jednom prilikom u Zadruzi Hadrović je priznao da bi volio da nađe ženu sa kojom bi imao i dijete, s obzirom na to da mnogo voli djecu, a ujedno je i otkrio nešto veoma potresno:

– Ja želim za nekih godinu, dvije možda i ranije, da imam dijete. Desilo mi se, nažalost da, cure su mi par puta abortirale – rekao je Alen.

U rijaliti program je ušao slobodan dok je tokom učešća uplovio u vezu sa Majom Marković, koja je u “Zadrugu” ušla kao zaručena. Maja i Alen su nakon nekoliko sedmica u rijalitiju ozvaničili svoju vezu, čime je Maja definitivno precrtala svog vjerenika Jovicu Putnikovića, koji ju je čekao napolju i koji je doživeo veoma tešku saobracajnu nesreću. Maja je rekla da Jocu voli, ali da joj Alen vise prija. Zbog ovog postupka naišli su na osudu mnogih Zadrugara a i publike.

Još jedan skandal koji se vezao za njegovo ime krenuo je Mine Vrbaški. Od nje je krenula priča u “Zadruzi” da je Alenu Hadroviću zabranjen ulazak u Grčku zbog toga što je u toj zemlji on počinio silovanje jedne djevojke. Alen je demantovao tu priču momentalno u toku programa. On je rekao da ima zabranu ulaska u Evropsku Uniju, ali nije želeo da otkrije zbog čega je ta zabrana.

Spekuliše se da nije silovanje to krivično djelo koje je Alen napravio u Grčkoj zbog čega ima ovu zabranu, već da je 2015. godine učestvovao u neredima navijača u Atini. Riječ je incidentu koji je zabilježen tada pred utakmicu Olimpijakosa i zagrabačkog Dinama, kada su u Atinu stigli i navijači Crvene zvezde, kao podrška bratskom klubu uz Grčke.

Čitaj još:   UŽAS SE NASTAVLJA- UHAPŠEN JOŠ JEDAN DJEČAK (15) U SRBIJI: Policija momentalno reagovala, evo šta je uradio... (foto)

Zbog nereda pred tu utakmicu uhapšeno je tada oko 100 ljudi. Kada ga je voditelj pitao zbog čega ima zabranu Vladimir Tomović mu je savjetovao da ne otkriva i on je tada odbio da odgovori voditelju.

Veliku pažnju je privukao i kada se Amar Gile Jašarspahić oglasio na početku “Zadruge”, a mnogi su ostali iznenađeni da se i on bavi rijalitijem. Pjevač je poslao podršku putem društvenih mreža Alenu Hadroviću. -Moj brat ulazi u “Zadrugu“. Do pobjede- napisao je Gile

piše: Adna Bojadzić

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more