IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJNOVIJA VIJEST: POTVRĐENO, ČEDA NEMA TUMOR?

Različite informacije o zdravlju lidera LDP Čedomira Jovanovića danima se smjenjuju u javnosti, pa se išlo i dotle da ima emboliju pluća i tumor na kičmenoj moždini. Međutim, Jovanović, koji je na lječenju u KBC „Dragiša Mišović“, u stabilnom je stanju i ima pleuritis – zapaljenje plućne maramice, što mu je stvaralo velike bolove.

Spondiloza kičme

Pored ovoga, političar ima još jedan zdravstveni problem, navodi izvor bluizak lideru LDP.

– Ne može da se kaže da Čeda ima tumor, kao što su neki objavili, svaki tumor se konstatuje samo nakon biopsije, a njemu nije ni rađena biopsija, niti ljekari sumnjaju na tu bolest. Na poslednjem pregledu je nađeno da ima izraslinu na grudnom pršljenu, ali to može da bude i najobičnija cista. Tek će se ustanoviti daljim pretragama. Bitno je da ne trpi više strašne bolove, koji su vjerovatno bili izazvani svim tim i spondilozom kičme, odnosno upalom nerva koju ima – kaže izvor Kurira blizak Jovanoviću.

Čitaj još:   DVA BRATA STRADALA U POŽARU: Tragedija kod...

Negativan na koronu

Dodaje da je političar i dalje u regularnoj bolničkoj sobi na odjeljenju i da nema potrebe za kiseonikom, niti je kovid pozitivan.

Podsjetimo, Jovanović je u julu takođe bio u bolnici, u KBC „Bežanijska kosa“, ali i na Infektivnoj klinici, jer mu je dijagnostikovan koronavirus, a tada je imao tešku kliničku sliku. Zbog otežanog disanja i opšte slabosti, političar je bio više dana priključen na kiseonik. Pored teške upale pluća, lider LDP je tada imao i visoku temperaturu, ali i kardiološke probleme. I nakon nekoliko mjeseci Jovanović nije uspio da se vrati u dobru fizičku formu jer ga je korona potpuno oborila.

izvor: alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more