IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SVIJET: Žena porijeklom iz Hrvatske usmrtila troje djece pa sebe!!!

Tijela Katie Perinović, njezine dvije kćeri Claire (7) i Anne (5) kao i sina Matthewa (3) otkrivena su u njihovom domu u Tullamarineu, u sjevernom predgrađu grada.

SIDNEJ: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 15.01.2021.. 18.26…  ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SVIJET: Žena porijeklom iz Hrvatske usmrtila troje djece pa sebe!!!

Ubistva koja su šokirala ovu inače mirnu i tihu zajednicu.

Perinovićev suprug Tomislav (48) pozvao je hitnu pomoć, a policija ga je ispitala prije nego što je pušten bez optužbe.

“Istražitelji ne vjeruju da je 48-godišnjak bio umiješan u zločin, a policija ne traži nikoga dalje u vezi s ovim slučajem”, rekla je policija danas poslije podne.

“Istražitelji Odjela za ubistva formirali su preliminarno mišljenje da je 42-godišnjakinja odgovorna za sve četiri smrti, a po završetku njihove istrage, izvještaj će biti dostavljen na razmatranje mrtvozorniku.”

Susjedi kažu da je Katie, prije nego što je ubila svoje troje djece i sebi oduzela život, naglo napustila posao i bila je posebno povučena u mjesecima prije zločina.

Susjedi su rekli da su Katie Perinović zadnji put vidjeli u srijedu – manje od 24 sata prije nego što će ona i njezino troje djece biti pronađeni mrtvi – kad im je donijela vreću šljiva na vrata.

Čitaj još:   HAOS: BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA NAĐEN BEZ SVIJESTI: Nekadašnji dečko Dare Bubamare pretučen na ulici (foto i video)

Tomislav Perinović se doselio u ovaj kvart prije, otprilike, 25 godina, prije nego što je upoznao svoju buduću suprugu.

“Čim su se vjenčali, zatrudnjela je”, rekao je Schembri, dodavši kako se Perinović činio sretnim.

Sisjedi su rekli da su znali stalno viđati “vrlo živahnu” djecu kako se igraju i voze biciklima na ulici. Najstarija Claire pohađala je časove plesa, a najmlađa je upravo trebala krenuti u školu.

Claire i Anna išle su u osnovnu školu sv. Christophera u obližnjem predgrađu Airport West.

Da nešto nije uredu, shvatili su kad su hitne službe projurile ulicom.

“Vidjeli smo Toma kako sjedi na stolici s rukama iza leđa”, rekao je. “Bio je tih, posve otupio. A onda su ga odveli u policijski automobil.”

Bivše kolege Katie Perinović, koja je radila kao fizioterapeutkinja, rekli su za “Herald Sun” da su shrvani viješću o strašnoj tragediji. 

Kažu da je prije otprilike tri mjeseca neočekivano napustila kliniku za fizioterapiju “Glenroy”.

Čitaj još:   Erdogan: Ne priznajemo aneksiju Krima, jačat ćemo odnose s Ukrajinom...

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more