IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD KO RATNA ZONA: Molotovljev koktel, pa pucano iz “zolje”, na kraju užasna vijest iz… (foto)

Napad “zoljom” i molotovljevim koktelom, pogibija dvojice braće u požaru, hapšenje oca osumnjičenog za obljubu svoje maloljetne djece… samo su neke od uznemirujućih vijesti koje jutros stižu iz Srbije…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 16.01.2021… 13.55…  BEOGRAD KO RATNA ZONA: Molotovljev koktel, pa pucano iz “zolje”, na kraju užasna vijest iz… (foto)

Da je Beograd noćas izgledao kako poprište oružanih sukoba, potvrđuje najprije događaj iz beogradske četvrti Savamala, u kojoj je na jedan a od restorana bačen molotovljev koktel.

U ovom napadu, koji se dogodio oko 20 sati, niko nije povrijeđen, a zapaljiva tečnost izazvala je požar u restoranu, koji su ubrzo lokalizovali vatrogasci, prenosi portal Nova.rs.

Nekoliko sati kasnije, u naselju Kanarevo Brdo, u istom gradu, neka od nepoznatih osoba ispalila je projektil iz ručnog bacača raketa “zolja” na restoran koji se nalazi u Vukasovićevoj ulici. Projektil iz “zolje” pogodio je zid restorana, ali nije eksplodirao, a ni u ovom napadu niko nije povrijeđen.

U gotovo isto vrijeme, u Mladenovcu se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradala djevojka koju je pokosio automobil.

Čitaj još:   POJAČANJE NAPREDNJAKA IZ PAZARA: Dr Đerlek ugasio svoju stranku i priključio se Vučuću... (foto)

Mirno selo Orlovat u okolici Zrenjanina jutros je potresla vijest o smrti dvojice mještana, braće od 60 i 62 godine.

Oni su stradali u požaru koji je izbio u njihovoj kući, a tijela su pronašli vatrogasci. Šta je uzrok požara, i dalje nije poznato.

Uslijedila je vjerovatno najužasnija vijest ovog jutra koja je zabilježena u Sremskoj Mitrovici. Policija je uhapsila M. E. (40) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje maloljetne djece, trogodišnjeg sina i dvogodišnju kćerku.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more