IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ERDOGAN NAKON VAKCINE: “Nemam nikakvih kontraindikacija ni posledica…” (foto i video)

Predsjednik Republike Turske Redžep Tayip Erdogan izjavio je da nema nikakve kontraindikacije nakon jučerašnjeg primanja prve doze vakcine protiv koronavirusa i da će nakon 28 dana primiti i drugu dozu.

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, subota, 16.01.2021… 10.55… ERDOGAN NAKON VAKCINE: “Nemam nikakvih kontraindikacija ni posledica…” (foto i video)

Predsjednik Republike Turske Redžep Tayip Erdogan izjavio je da nema nikakve kontraindikacije nakon jučerašnjeg primanja a i to prve doze vakcine protiv koronavirusa i da će isto nakon 28 dana primiti i drugu dozu.

Erdogan nakon što je klanjao džumu- namaz u džamiji Dolmabahce, turski predsjednik je novinarima kazao da se odlično osjeća i da broji dane do primanja druge doze anticovid vakcine.

Turske i grčke delegacije će 25. januara održati sastanak o aktuelnim pitanjima pa su novinari Erdogana pitali da li Turska i dalje želi normalizirati sve odnose sa Evropskom unijom, a on je kazao da Turska od 1963. godine pokušava da te odnose vodi u pozitivnom i konstruktivnom pravcu, ali da Evropska unija nije ispunjavala data obećanja.

Erdogan je kazao da je u toku novi proces i da se vode intenzivni razgovori i konsultacije te je podsjetio kako je u proteklom periodu imao razgovore s mnogim evropskim liderima, uključujućipredsjednika Evropskog vijeća Charlesa Michela, šeficu Evropske komisije Ursulu von der Layen, isto to u nastavnku njemačku kancelarku Angelu Merkel, a i britanskog premijera Borisa Johnsona i druge…

Čitaj još:   VIC DANA: Piksi javi se bre! VUČKO nazvao Katar i dao detaljna upustva za povratak kući… (foto)

izvor agencije aa

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more