IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIVEDEN NASTAVNIK GLUME: Optužen za silovanje… (foto)

Čuveni vlasnik škole glume je priveden u stanicu policije, jer ga je više djevojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 17.01.2021..00.26… PRIVEDEN NASTAVNIK GLUME: Optužen za silovanje… (foto)

Kako saznaje “Blic”, Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više djevojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za sutrašnje štampano izdanje “Blica” ispričala je da je Aleksić dok je bila maloljetna silovao i da se to dogodilo više puta.

Miroslav Mika Aleksić je filmski reditelj, producent, glumac i čuveni pedagog kroz čije radionice je prošlo više od 3000 mladih.

Mika Aleksić je radio sa nekim od najvećih imena tog srpskog glumišta u Dramskoj grupi Radio Beograda gdje je nekada radio, a kasnije u dramskom studiju Stvar srca koji inače vodi sa suprugom glumicom i profesorkom Biljanom Mašić.

Čitaj još:   NOVOM GRADONAČELNIKU BANJALUKE DRITAN ČESTITAO TALAS PROMJENA: Stanivuković- NEGATOR CRNOGORSKE NACIJE, JEZIKA i pobornik četničkog pokreta...

Kroz, grupu nisu prošli samo poznati glumci nego i doktori nauka, ljekari, pa i pravnici…

izvor Blic.rs