IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REGION ŠOKIRAN: Kolege podržale Milenu, optužila da je silovana, MIKA JE ko HITLER… (foto)

Glumica Milena Radulović u dirljivoj ispovijesti optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da je više puta silovao dok je bila maloljetna, brojne kolege glumci, pjevači, novinari i aktivisti pružili su joj veliku podršku…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,vijesti,nedelja,17.01.2021…12.26… REGION ŠOKIRAN: Kolege podržale Milenu, optužila da je silovana, MIKA JE ko HITLER… (foto)

Mika Aleksić je ko HITLER…

Poslije svoje dirljive ispovjesti Milena Radulovic je heroina današnjice, za to je potrebna je super ženska hrabrost da se ogoli istina u patrijarhalnom društvu. Ona je za mene a i za mnoge apsolutni heroj, a to iz jednog prostog razloga, jer je smogla snage i hrabrosti da napokon sve javno kaže…

Nakon što je glumica Milena Radulović prvo u dirljivoj ispovijesti optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da je više puta silovao dok je bila a još i maloljetna, njene brojne kolege glumci, pjevači, novinari i aktivisti pružili su joj veliku podršku.

Odmah nakon objave intervjua koji je Radulović dala za Blic te slične informacije iz policije da je poznati reditelj Mika Aleksić uhapšen zbog optužbi za silovanje, na društvenim mežama su uslijedile ali i brojne poruke podrške za 25-godišnju glumicu koja je javno progovorila ali o zastrašujućem iskustvu.

Mnogi poznati iz svijeta filma i televizije su podijelili svoja iskustva s Aleksićem.

Srbijanski glumac Milan Marić upozorio je da postoji “potencijalna opasnost od novog nasilja nad još jednom ženom”, misleći na Biljanu, suprugu Mike Aleksića.

Čitaj još:   TRAMP, UPOZORIO BALKAN: Odnosi se na Bosnu i Hercegovinu i političare koji VRŠE...

Glumica Mirjana Karanović kazala je za srbijanske medije da se divi kolegici Radulović koja je hrabro progovorila te da Aleksića smatra nakazom.

Jelena Tinska prisjetila se svog iskustva s Aleksićem napisavši da je poslije 20 godina napustila dječije pozorište “Duško Radulović” kada je Aleksić postavljen na mjesto upravnika jer se, kako kaže, ponašao hitlerovski i sadistički prema ansamblu.

Podršku Radulović pružio je i reditelj Srđan Dragojević napisavši na Twitteru da je ovo strašan slučaj profesora predatora koji je u svojoj “pedagoškoj metodi” očigledno imao instrumentarij postupaka kojima je slamao ličnost, stvarao vrstu odnosa svojstvenu kultu, zajednici koja ne dopušta preispitivanje odluke vođe.

Prema informacijama iz beogradskog Ministarstva unutrašnjih poslova, Aleksić se sumnjiči da je u vremenskom periodu od 2012. do 2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica. Dvije među njima su za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne.

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, rekla Milena Radulović u razgovoru za Blic…

Podršku glumici pružio je i reditelj Srđan Dragojević napisavši na svom Twitteru da je ovo strašan slučaj profesora predatora koji je u toj svojoj “pedagoškoj metodi” očigledno imao instrumentarij postupaka kojima je slamao ličnost, stvarao vrstu odnosa svojstvenu kultu, zajednici koja ne dopušta preispitivanje odluke vođe.

Čitaj još:   ISPOVJEST NOVOPAZARCA osuđenog za planiranje terorističkih napada u Srbiji : ROBIJAO SAM U “ALKATRAZU” SA LEGIJOM I ZVEZDANOM

Piše i prati dešavanja iz regiona Adna BOJADŽIĆ

http://ibalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more