IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA U BiH: Sudar kamiona i zapaljeni auto i smrtno stradalo je… (foto)

Uviđaj su na mjestu nesreće obavili službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave…

TRAVNIK: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 17.01.2021..10.26… TRAGEDIJA U BiH: Sudar kamiona i zapaljeni auto i smrtno stradalo je… (foto)

Jedna osoba stradala je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila i to je na magistralnom putu M-5 u Vitezu, potvrdio je za N1 portal Hasan Hodžić, portparol MUP-a SBK-a.

“Putničkim motornim vozilom marke Fiat Punto upravljala je R. B. (1965)  iz Viteza, a teretnim motornim vozilom A. G. (1993)  iz Busovače . Vozačica R. B. u nesreći je zadobila teške tjelesne povrede, a nakon ukazane pomoći u bolnici u Novoj Biloj prebačena je na Klinički centar u Sarajevo, gdje je uslijed zadobivenih povreda preminula”, rekao je Hodžić.

Nesreća se dogodila danas iza 15 sati.

Čitaj još:   VELIKA BUKA I PANIKA U BEOGRADSKIM MEDIJIMA: "Amerikanci i Britanci priskaču u pomoć Kurtiju, šalju rakete i opremu za..." (foto + video)

Uviđaj su na mjestu nesreće obavili službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik pod rukovodstvom dežurnog tužioca , a prema informacijama pojedinih medija,odmah nakon sudara, automobil Punto, kojim je upravljala ženska osoba, odmah se zapalio.

izvor N1

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more