IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS JE TO HOROR I UŽAS: Škola Mike Aleksića sad izgleda kao kuća strave… (foto)

Reporteri su se danas uputili u školu “Stvar srca” na Obilićevom vencu u Beogradu, a nalazi u vlasništvu beogradskog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, sumnjiči se za silovanje i seksualno napastvovanje svojih učenica …

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika,vijesti, ponedeljak,18.01.2021…10.26… DANAS JE TO HOROR I UŽAS: Škola Mike Aleksića sad izgleda kao kuća strave… (foto)

Pala je prvo sumnja za silovanje i seksualno napastvovanje svojih učenica, među kojima je i glumica Milena Radulović, koja je odlučila da javno prva i progovori o strahotama koje je preživela.

Iako nigde u blizini nema table ili natpisa koji bi ukazali da se u ovom dijelu nalazi eminentna škola, a kroz koju su prošle brojne javne ličnosti u Srbiji, stanari zgrade koja se nalaze preko puta Aleksićevog studija, dobro znaju gde je studio.

“Tražite školu za glumu? To vam je preko puta”, to rekla nam je žena, koja je očigledno upućena u optužbe sa kojima se Aleksić susreo, ali nije htjela da ih komentariše.

U staroj zgradi, a nalazi se između Obilićevog venca i ulice Kneza Mihaila, na drugom spratu je dramski studio “Stvar srca”, kroz koji su zna se prošle generacije mladih glumaca.

Čitaj još:   ŠPANCI PROMAŠILI PENAL ZA POBJEDU: Strahuju pred III kolo EURO 2020... (foto i video)

Pomenuti objekat je u popriličnom lošem stanju, gotovo je zapušten, a da su reporteri i da nisu uspjeli da pronađu nikog od stanara objekta koji se i sad proseže na nekoliko spratova. Na vratima pomenutog stana zalepljen je sad natpis “Stvar srca”, koji jedino ukazuje da je riječ o pomenutoj školi.

Aleksić je priveden i on bi trebalo da sutra bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pomoć žrtvama..

SOS telefon Autonomnog ženskog centra je 0800 100 007 i dostupan je radnim danima od 10h do 20h. Pozivi su besplatni.

Nacionalna SOS linija za žene žrtve nasilja je 0800-222-003...

Piše i prati dešavanja Adna BOJADŽIĆ

izvor Nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more