IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANAS NAPUŠTA BIJELU KUĆU: Melanija, najmanje popularna… (foto i video)

Do danas je bila prva dama SAD Melanija Tramp napustiće Bijelu kuću a i sa najmanjom popularnošću od početka svog mandata, navodi CNN pozivajući se na svoja istraživanja…

VAŠINGTON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 18.01.2021… 10.26… DANAS NAPUŠTA BIJELU KUĆU: Melanija, najmanje popularna… (foto i video)

Od februara 2016. godine, od kada se pratio njen rejting u javnosti, supruga američkog predsjednika Donalda Trampa, Melanija, ovih dana najmanje je popularna, pa je tako 42 odsto ispitanika reklo da ima pozitivan stav o njoj, 12 odsto da nisu sigurni, a čak 47 odsto da imaju negativan stav.

Najviši rejting je imala u maju 2018. godine– 57 odsto, što se poklopilo sa prvom zvaničnom večerom i njenim prisustvom na sahrani i bivše prve dame Barbare Buš u Teksasu.

Ipak, navodi CNN, i njena popularnost je u decembru opala, nakon posjete Africi, kada je 36 odsto njih imalo negativan stav prema njoj…

Čitaj još:   DIVNE VIJESTI ZA PORODICU TANOVIĆ: ORHAN OTVORIO OČI... (foto)

Poslednje istraživanje pokazalo je da je njena popularnost daleko manja od popularnosti njenih prethodnica– u januaru 2017. godine Mišel Obama a da je imala 69 odsto pozitivnih glasova, kao i na početku mandata, dok je Lora Buš imala 67 odsto povoljnih ocena, a Hilari Klinton 56 odsto.

Metodologija računanja malo se promijenila u odnosu na prethodne ankete, navodi CNN, jer se povećao broj anketiranja putem telefona i trajalo je duže od šest dana.

Sprovedeno je u periodu između 9. i 14. januara i u njemu su učestvovale 1.003 punoljetne osobe…

BONUS VIDEO

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more