IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KONAČNO UHAPSILI NATALIJU: Krivično djelo izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti… (foto)

Uhapšena po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 18.01.2021…00. 26… KONAČNO UHAPSILI NATALIJU: Krivično djelo izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti… (foto)

Podgoričanka Natalija Nilević (27), koja je uputila zastrašujuće prijetnje Crnogorcima i Albancima, nakon saslušanja u CB Podgorica uhapšena je zbog krivičnog djela izazivanje nacionalne, vjerske i rasne mržnje i netrpeljivosti, nezvanično je saopšteno CdM-u iz policije.

Ona je uhapšena po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu, koji je djelo kvalifikovao kao krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje.

“Zbog osnovane sumnje da je lice N.N izvrsilo krivično djelo izazivanje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, po nalogu samoga Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, lišeno je slobode i uz krivičnu prijavu biće privedeno u tužilaštvo, radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog”, saopštila je portparolka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica.

Podsjetimo, policija je reagovala nakon što je CdM objavio snimak u kom Nilević prijeti Crnogorcima i Albancima.

Čitaj još:   NADEŽDA LOMILA I BACALA STVARI: Doživjela NERVNI SLOM, otkrila zašto trpi NASILJE... (foto)

“Milogorci, špitari, sve ću da vas zapalim, sve…Jer ste ludi! Ajte sad zdravo. Kuči će sve glave da vam otkinu. Neće biti glava nijedna”, navodi ova djevojka kroz smijeh u video poruci.

Podsjetimo, mnogi crnogorski građani iz dijaspore obratili su se redakciji CdM-a tražeći da policija reaguje.

“Ja i dosta mojih prijatelja u Crnoj Gori je zabrinuto zbog ovog i trebalo bi nešto da se preduzme po ovom pitanju”, navodi jedan od građana...

Izvor agencije

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Ronioci i dalje pretražuju Moraču: Spasilačke službe provjeravaju korito i priobalje u potrazi za nestalim Borisom Gardaševićem sa Cetinja... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more