IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HITNA INTERVENCIJA: Policija upala u kozmetički salon, uhapsili tri muškarca i ženu, radi se o Mariji Bulut … (foto)

Policija je na Novom Beogradu u Bloku 38. upala u kozmetičku salon za koji se ispostavilo da je lokal koji drži Marija Bulat, žena pjevača Marka Bulata

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 22.01.2021, 13.38… HITNA INTERVENCIJA: Policija upala u kozmetički salon, uhapsili tri muškarca i ženu, radi se o Mariji Bulut … (foto)

Intervenisalo je šest automobila Intervetne jedinice i prilikom akcije kada su uhapšena tri muškarca i jedna žena, a ispostavilo se da je riječ o Mariji Bulat. Zaplenjeno je i tri automobila.

Podsjetimo, Marko Bulat i njegova supruga Marija prije nešto više i to od 3 godine su uhapšeni zbog narkotika u Crnoj Gori. 

Marija je tada tvrdila da je droga za ličnu upotrebu, pa je policija podnijela samo prekršajnu prijavu.

Marija Bulat

Bulatova supruga je tokom ispitivanja u prostorijama policije tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podnieta prekršajna prijava jer je riječ o manjoj količini narkotika.

Čitaj još:   Christian Schmidt o Dodikovim potezima: Ne bih isključio da dio strategije dolazi direktno iz Moskve... (foto)

Marko Bulat je takođe saslušan, a poslije ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora...

Akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji su biliu sa Interventnom jedinicom 92. Prilikom akcije pronašli su izvjesnu količinu droge, dvije vagice za precizno mijerenje i zaplenili 2.000 eura kao i tri automboila.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more