IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IZVESNO JE SUOČENJE: Silovana Milena Radulović, moraće da se nađe “OČI U OČI” sa MIKOM Aleksićem… (foto)

PREDHODNO JE Tokom petočasovnog saslušanja glumica Milena Radulović otkrila Tužilaštvu, očekivano, mnogo više nego medijima…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 22.01.2021, 13.38… IZVESNO JE SUOČENJE: Silovana Milena Radulović, moraće da se nađe”OČI U OČI”sa MIKOM Aleksićem… (foto)

Kroz šta je prolazila iza zatvorenih vrata u čuvenoj školi glume dugo je znala samo Milena Radulović…

Tokom petočasovnog saslušanja glumica Milena Radulović otkrila je Tužilaštvu, očekivano, mnogo više nego medijima.

Kroz šta je prolazila iza zatvorenih vrata u čuvenoj školi glume dugo je znala samo ona. Juče je smogla snage i detalje podelila sa Tužilaštvom i uznova prošla torturu koju je trpela.

– Sledila sam se od straha jer ga nisam poznavala takvog. U tim trenucima kada me je napastvovao msilila sam da sam jedina. To je bio strašan šok, nisam imala snage ni da mu pružim otpor, nito da se kasnije ikom požalim. U meni se stvorio strašan osećaj krivice i straha…Ako ih pokušala da negodujem, Mika bi mi pretio ili bi me kasnije ignorisao na nastavi…- ispričala je Radulović.

Davanje iskaza i ponovno otvaranje rane možda je i najteži deo celog procesa ocenuje advokat Toma Fila.

Čitaj još:   NIŠLIJE BEZ USTRUČAVANJA: Skandirali "Vučiću, pederu"...

– Ko god da je žrtva silovanja i uopšte seksualog napada proživljava to sve još jednom kada govori. I ranije smo imali vrlo neprijatnu situaciju da je žrtva bili ponovo još pet puta “silovana”. Prvo u MUP-u, pa kod lekara, pa kod istražnog sudije, pa kod tužioca, pa kod advokata…- navodi Fila.

Od toga je jedino teži trenutak sučeljavanja – oči u oči.

– Mora da se vrši suočenje. Kako ne? Pa to je prvo i osnovno što će tražiti i odbrana i oštećeni. Vjerovatno će biti psihologa i psihijatara veštaka – sve je naveo Fila.

Prema dostupnim informacijama, nema neposrednih dokaza, DNK tragova, povreda.

Postavlja se pitanje kako će onda izgledati istraga.

Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA, kaže za Pink da u slučajevima kada protekne ovoliko vremena jedino što policija može da uradi jeste da obavi razgovor sa svim oštećenima i svedocima.

– Materjalnih dokaza nema. Optužnicu bi moglo da učini jačom to da bude više oštećenih, a policija i ide na to jer su ih pozvali da se jave – navodi Đokić…

Čitaj još:   ISPRED SKUPŠTINE SMO: "Nije ovo Srbija, Nosite im svoje, Pada Vlada usred Titograda, Crna Gora je vječna"…(foto i video)

Dešavanja u regionu prati Adna BOJADŽIĆ

Izvor Pink.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more