IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS: MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA SVOJIH UČENICA: Inspektori zgroženi šta su djevojke ispričale u svjedočenju… (foto)

Više žrtava ispričalo u policiji da ih je Miroslav Mika Aleksić snimao i tjerao da se gledaju na ekranu dok ih je on seksualno zlostavljao.

Više žrtava ispričalo u policiji da ih je Miroslav Mika Aleksić snimao i tjerao da se gledaju na ekranu dok ih je on seksualno zlostavljao.

Kada bi završio sa iživljavanjem, Mika bi nesrećne djevojke, kako one kažu, “blagosiljao” i rekao bi im: “Sada ste se sjedinile s Bogom!?!”

Policiji, kako Informer saznaje, do sada prijavilo tridesetak djevojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u poslednjih 12 god seksualno zlostavljao u školi u školi glume “Stvar srca”.

“Svedočenja tih djevojaka, koje su sve bile maloljetne u vrijeme kad su zlostavljane i silovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko djevojaka su skoro istovetni , što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i tjera ih na seks i bludne radnje.

One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubjedio ih da će ih naučiti posebnim vještinama snimanja erotskih scena kako bi, navodnom njihova tijela na ekranu izgledala kao umjetničko djelo”, kaže izvor.

Čitaj još:   ZVANIČNO: PROFESOR IZ PAKLA MIKA Aleksić se tereti za OSAM SILOVANJA i to od 2008. godine...

Prema njegovim riječima, Mika bi postavio djevojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.

“Aleksić ih je ljubio i lizao po tijelu, sve vrijeme ubjeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svjesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uvjerene da im je profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata”, kaže sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

Dešavanja iz regiona prati Adna BOJADŽIĆ

izvor: objektiv.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more