IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ONI VEČERAS ULAZE U ZADRUGU- ŠOK ZA SVE IDE I HAOS: Za manje od DVA SATA! (foto)

Zadrugarima neće biti dobro kad ih vide u BIJELOJ KUĆI- HAOS…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, 23.01.2021, 21.27… ONI VEČERAS ULAZE U ZADRUGU- ŠOK ZA SVEIDE I HAOS: Za manje od DVA SATA! (foto)

Večeras će se u “Zadrugu” useliti novi zadrugari, a svi se pitaju ko bi to mogao biti?! Predstavljamo vam tri potencijalna nova rijaliti učesnika, o čijem ulasku se u poslednje vrijeme često pisalo.

Najavljeno je večerašnje vanredno ubacivanje u “Zadrugu 4”.

Dugo se spekuliše o ulasku nekih bivših zadrugara, ali i novih, kao što je otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković…

U poslednje vrijeme se dugo spekulisalo o ulasku Takija Marinkovića prvo u “Zadrugu 4”. Taki se nedavno na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Pink televizije, što su mnogu povezali sa navodnim pregovorila za njegov ulazak u rijaliti, a nakon toga se testirao na koronavirus, što je jedan i od tih uslova za ulazak na imanje. Da li će Taki večeras ući u Bijelu kuću, to ostaje nam da vidimo.

Osim Takija, spekuliše se o ulasku i bivše rijaliti učesnice Saške Karan.

Čitaj još:   ANKARA: Predsjedavajući i članovi Predsjedništva BiH sutra u zvaničnoj posjeti Turskoj... (foto)

Saška je danas na svom Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj se vidi Pinkova najava za večerašnje vanredno ubacivanje, a u opisu fotke napisala je “Aha”, što su mnogi shvatili kao najavi za njen ulazak u sami “Zadrugu 4”.

Treća osoba koja bi mogla večeras da se pojavi u Bijeloj kući je Stefan Karić.

Stefan Karić je svima poznat kao bivši rijaliti učesnik, a s obzirom da je aktivan na društvenim mrežama, jedna njegova objava svima je privukla pažnju.

Naime, Karić je na svom Instagram storiju objavio fotografiju na kojoj piše: “Vratio se igrač jer mu igra opet prija”, a ovu njegovu objavu svi su povezali sa njegovim navodnim večerašnjim ulaskom u “Zadrugu 4”.

Da li će večeras u Bijelu kuću ući Taki Marinković, Saška Karan i Stefan Karić, ostaje nam da vidimo...

Dešavanja u regionu kao i u “Zadruga 4” piše i prati ADNA Bojadžć

izvor Pink.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more