IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prekinuto saslušanje treće djevojke: Advokat Mike Aleksića tražio izuzeće tužioca… (foto)

U, Beogradu prekinuto saslušanje treće djevojke koja je davala iskaz u vezi optužbi za silovanje i nedozovoljene polne radnje i to od strane Miroslava Aleksića…

BEOGRAD: Srbija, vijesti, subota, 23.01.2021…12.33… Prekinuto saslušanje treće djevojke: Advokat Mike Aleksića tražio izuzeće tužioca… (foto)

Kako smo nezvanično saznali prekid je usledio jer je Aleksićev branilac Zoran Jakovljević tražio izuzeće postupajućeg zamenika tužioca.

On smatra da je Tužilaštvo pristrasno u odnosu na odbranu, jer u sva tri dana saslušanja onemogućava oštećenima da odgovaraju na sva pitanja branioca osumnjičenog Aleksića.

Neka od pitanja koje je tužilaštvo odbilo braniocu su “zašto su one poslije zlostavljanja nastavile da idu u školu glume kod Aleksića” i “da li su istom prilikom samog čina zlostavljanja mogle da napuste prostoriju u kojoj se to dešavalo”.

Svakako je povod IVA Ilinčić je izašla sa saslušanja, nakon što je ona 4 sata davala izjavu u Višem tužilaštvu. Kada je izašla nije se obratila medijima nego je sa ocem Srđanom Ilinčićem odmah otišla kući.

Čitaj još:   Završena istraga protiv vlasnika škole glume Mike Aleksića, čeka se odluka o optužnici... (foto)

Njen zastupnik advokat Jugoslav Tintor rekao nam je nije zgodno da daje odmah izjavu poslije isrpljujućeg saslušanja i da će ona i Milena naći svoj istu trenutak kada će se obratiti medijima

– Nije joj lako da prolazi ponovo prolazi kroz sve to što je doživela i taj teret joj nije lak ni da ga nosi ni da o njemu priča – rekao je Tintor.

Iva je do detalja u tužilaštvu ispričala kroz šta je sve prolazila, dok je i njen advokat još jednom uputio apel zbog jedne maloljetnice i ostalih djevojaka koje nisu spremne da se same suoče sa javnošću, da mediji poštuju njihovu privatnost.

Tintor je rekao da novinari pomažu jer je “ovaj problem pitanje svih pitanja”, i rekao je da je ovaj predmet prekretnica poslije koje ništa više neće biti isto.

Sa ocem, koji je zagrlio, otišla je iz sudnice…

Dešanja u regionu prati ADNA Bojadžić

izvor novosti.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more