IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADVOKAT PITAO MIKU: Je li SILOVAO neku od djevojaka, evo šta mu je PRIZNAO… (foto)

Mikin branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 24.01.2021, 00.27… ADVOKAT PITAO MIKU: Je li SILOVAO neku od djevojaka, evo šta mu je PRIZNAO… (foto)

Isplivali detalji razgovora, evo šta je PRIZNAO. Osumnjičeni Mika Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio je detalje razgovora sa svojim klijentom

Proteklih nekoliko dana, javnost u Srbiji uznemirena je i šokirana zbog slučaja navodnog serijskog silovanja u školi glume “Stvar srca”.

Profesora glume Miroslava Miku Aleksića optužile su mlade glumice i nekadašnje učenice za silovanje i seksualno napastvovanje, a svoje iskaze su do sada u tužilaštvu dale Milena Radulovića, Iva Ilinčić kao i ta treća djevojka koja je željela da ostane anonimna.

Osumnjičeni Aleksić nalazi se u pritvoru otkako je uhapšen, a da je njegov branilac Zoran Jakovljević otkrio detalje razgovora sa svojim klijentom.

Čitaj još:   PODGORICA,ZAHVALNI TITU SAMO JEDAN DAN:Ekspresno uklonjen natpis sa Brozovog spomenika...

“Na pitanje da li je neku od tih djevojka koje ga optužuju silovao, on tvrdi: ‘Ma kakvi, ma kakvi'”, rekao je advokat, pa dodao:

“Ne ponaša se, niti odaje utisak osobe koja je razotkrivena. Kaže da je svijestan da je primjenjivao surovije metode u školi glume i objašnjava da je to bilo sa ciljem da im izvuče najtananije emocije potrebne i za neku ulogu.

Međutim, tvrdi da nikoga nije silovao. Ogromna je hajka na njega, ali on želi da se brani i odbrani”, istakao je Jakovljević za printane medije.

Dešavanje u regionu i sve što se dešava oko škole glime prati ADNA Bojadžić

Izvor: Novosti

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   CRNOGORSKI PREMIJER MARKOVIĆ JASNO OZNAČIO KRIVCA ZA SKOK BROJA NOVOZARAŽENIH: "Ljubili su mrtvo tijelo Amfilohija, iako je umro od "koronavirusa"
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more