IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN IVANOVIĆ Podijelio negativno iskustvo: Upravo su me odbili za vakcinaciju na Batutu… (foto)

Ivan Ivanović na Tviteru je podijelio negativno iskustvo koje je doživeo a i kada je jutros otišao na Institut za javno zdravlje “Dr Milan Jovanović Batut” kako bi se vakcinisao…

BEOGRAD: Srbija, vijesti, ponedeljak, 25.01.2021, 12.57… IVAN IVANOVIĆ Podijelio negativno iskustvo: Upravo su me odbili za vakcinaciju na Batutu … (foto)

Ivan ivanović je odbijen, a kako je objasnio, razlog tome je taj što mu termin nije bio zakazan.

Na Batutu više nema vakcinacije ako niste pozvani nije vam zakazano. Upravo su me odbili. Pa da ne idete bez razloga i ne pravite gužvu, sve ovo napisao je poznati voditelj.

Međutim, Ivan Ivanović nije jedini koji je odbijen. Nekoliko čitalaca raznih portala takođe se žalilo da je vraćeno iz Doma zdravlja, iako su sami imali zakazanu vakcinaciju.

“Niko od osoba koje su dobile poziv za vakcinaciju nije vraćen i to na području Srbije, uz uslov da se javio u danu kad im je bio zakazan isti termin”, saopštili su nam u četvrtak iz Instituta za javno zdravlje “Dr Milan Jovanović Batut”, i dodali:

“Ukoliko se to desilo, trebalo je da se ta osoba javi bilo gdje a i to u sistemu zdravstvene zaštite, od tog navodnog Doma zdravlja do Instituta za javno zdravlje Srbije ‘Dr Milan Jovanović Batut’ i Ministarstva zdravlja. Nijednu sličnu pritužbu nismo dobili ni pisanim, ni telefonskim putem, niti na drugi način”, naveli su u saopštenju.

Čitaj još:   SLUČAJ PRIJAVLJEN POLICIJI- NESTALA 19- GODIŠNJA AMRA MALAGIĆ: Gubi joj se svaki trag... (foto)

Pratite regionalni portal iBalkan.net i na društvenim mrežama  InstagramFejsbuk Tviter.

Izvor iBalkan.net uz saradnju sa Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more