IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RONILAČKE EKIPE i dalje tragaju za tijelom Prijepoljca Z. Ž, koji je sletio u Lim… (foto)

Automobil koji je sleteo u Lim, a da zasad nije poznato pod kojim je okolnostima došlo do nesreće…

PRIJEPOLJE: Srbija, crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 25.01.2021…21.00… RONILAČKE EKIPE i dalje tragaju za tijelom Prijepoljca Z. Ž, koji je sletio u Lim… (foto)

Vozilo marke “reno” kojim je Z. Ž. upravljao, kretalo se iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši, a u mjestu Bistrica, jutros oko 08:40 prešlo je u lijevu traku kolovoza i kod Džurovskog mosta sletilo u nabujali lim.

Prije samog mjesta sletanja, vozilo je izašlo iz krivine, što se možda može dovesti u vezu njegovog daljeg kretanja. Prema tvrdnjama očevidaca, vozilo se kretalo izuzetno velikom brzinom.

Za samo nekoliko desetina sekundi vozilo je progutala nabujala rijeka. Matica ga je prvo okretala na površini vode i nosila ka sredini rijeke i u jednom okretu ga je uzela, automobil je nestao u vodi. Bili smo samo nemi posmatrači, sve se odigralo prebrzo, načina da pomognemo nije bilo“,kažu svejdoci ovog nesrećnog događaja.

Očevici su pozvali policiju i Hitnu pomoć koji su ubrzo i došli na mjesto nesreće ali pomoći nije bilo. Sve što su mogli da urade jeste da pozovu ronilačke ekipe Žandarmerije koje će za vozilom krenuti u potragu i da izvrše uviđaj kolovoza.

Čitaj još:   Vladimir Tomović, imao je nekoliko burnih dana u Zadruzi: Hitno, smješten u bolnicu... (foto)

Mjesto na kome je vozilo sa vozačem potonulo je početak Potpećkog jezera, jer se baš u Bistrici Lim šuri i prerasta u jezero. U tom dijelu rijeka je prvo izuzetno duboka i brza a zbog otapanja snijega vodostaj Lima je u velikom porastu. Sada se ne može ni pretpostaviti na koju stranu je rijeka mogla da i odnese automobil.

Ono što je takođe poznato jeste da se vozač zaustavio nekoliko stotina metara, prije mjesta nesreće, na jednom proširenju. Sa ovim podatkom pojavile su se i glasine koje kruže Prijepoljem, da je vozač prvo izvršio samoubistvo, a kako su prenijeli i neki mediji.

Za takve ni bilo koje druge tvrdnje dokaza još uvijek nema. Uzroci ove tragedije biće poznati tek kada ronioci Žandarmerije iz Lima da izvuku nastradolog i njegov automobilo a stručne ekipe utvrde sve okolnosti u kojima su se našli u rijeci…

Izvor agencije

Čitaj još:   TOMISLAV Marković: Da li je svaki Srbin Milorad? (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more