IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA NA ADI: Djevojčica napadnuta i SILOVANA- NAPASNIK IMAO 14 GODINA (foto)

Za dvoje osumnjičenih za seksualno zlostavljanje djeteta i dalje se traga…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 25.01.2021, 00.57…STRAVA NA ADI: Djevojčica napadnuta i SILOVANA- NAPASNIK IMAO 14 GODINA (foto)

Na Adi Huji prijavljeno je napastvovanje 10-godišnje djevojčice. Naime, troje djece starosti oko 10 godina pozvalo je policiju i prijavilo da ih je napala grupa Roma, koja im je otela novac i mobilne telefone.

Policajcima koji su za tri minuta stigli na lice mjesta, djeca su rekla da je njihova drugarica otišla za trojicom pripadnika roma kao i jednom Romkinjom, tražeći od njih da joj vrate telefon koji su joj ukrali, piše Pink.rs.

Policija je krenula u potragu za djetetom i djevojčicu pronašla kod mračne šljunkare, bez dijelova garderobe.

Pronađena djevojčica rekla je su je Romi seksualno napali i ona je zajedno sa roditeljima prevezena u bolnicu na pregled.

Policija je, ubrzo, u obližnjem romskom naselju privela Đ. M. (15) i Đuricu S. (21) kod kojih je pronašla mobilni telefon i novac ukraden od napadnute djevojčice.

Čitaj još:   ODBIO DA PLATI KAZNU: Političar iz Banja Luke ide u zatvor? Poručuje: “I zatvor je za ljude” (foto)

Napasnik četnaestogodišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela razbojništvo i silovanje.

Sumnja se da je on, oko 18 časova na keju na Adi Huji, uz prijetnje, napao dvije maloljetne osobe ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik, nakon čega je, jednu od oštećenih, seksualno napastvovao.

Uhapšena Đurica S. policajcima je rekla da navodno nije videla da je djevojčica silovana, ali je čula da su joj trojica pripadnika romske nacionalnosti skinula donji veš, probali da je siluju i primorali na oralni seks.

izvor pink.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more