IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZNAMO DA JE “kratkog fitilja” i burnog reagiranja i bježanja iz rijaliti programa… (foto i video)

Učestvovao je u rijaliti emisijama „Veliki brat“, „Parovi“ i „Zadruga“, rođen je 1. septembra 1982. godine u Baru, gdje živi i danas…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak, 25.01.2021…17.00… ZNAMO DA JE “kratkog fitilja” i burnog reagiranja i bježanja iz rijaliti programa… (foto i video)

Povezivali su ga sa Sorajom Vučelić i Mirjanom Arsić, bio u emotivnoj vezi sa starletom. Život prije rijalitija Vladimir Tomović je rođen 1982. godine u Baru, kao jedno od troje djece Zorana i Ljiljane Tomović.

Ponosno ističe da je Srbin iz Crne Gore i da navija za Crvenu zvezdu. Ptvo i po završetku osnovne i srednje škole upisao je fakultet.

Jedno vreme se profesionalno bavio ragbijem, te bio reprezentativac Crne Gore u tom sportu. Poslije toga se bavio rukometom, ali njegova karijera mu nije otišla u tom smijeru.

Danas se rekreativno bavi sportom. Ide u teretanu, hobi mu je planinarenje. Prije ulaska u rijaliti uzgajao je pse, a neko vrijeme je radio kao poslovođa u jednoj firmi u Sutomoru.

Domaćoj javnoj sceni je postao poznat u 2011-oj godini nakon prvo učešća u rijalitiju „Veliki brat“.

Četiri godine poslije toga bio je jedan od učesnika rijaliti programa „Parovi“ , a da pravi rijaliti „igrač“ pokazao je 2018. i 2019. godine kada je on postao učesnik “Zadruge“. i učešće u „Velikom Bratu“

Šira javnost je Vladimira Tomovića upoznala tokom četvrte sezone rijaliti programa „Veliki brat“.

Tokom učešća u ovom rijaliti programu, najviše pažnje je privukao njegov odnos sa starletom Sorajom Vučelić.

Naime, Tomović je jednom prilikom priznao da Soraju poznaje da i nekoliko godina i da mnogo zna o njoj, te da su mu te informacije „as iz rukava“. Nije mogao dugo izdržati u kući “Velikog brata“ te je 55. dana je izrazio želju da napusti kuću, i rekao da će pokušati da izađe na silu ukoliko se ne dozvoli da regularno izađe.

Čitaj još:   Srpski državljanin, otac četvero djece,pobjegao u Rožaje, traži azil u Crnoj Gori...

Ne pozdravivši se sa cimerima, Tomović je napustio kuću. Neki ukućani su se obradovali zbog njegovog izlaska. Ostaće upamćen ali i kao prvi učesnik rijaliti programa na ovim prostorima koji je u prenosu uživo pokazao polni organ.

Učešće u „Parovima“ Poslije „Velikog brata“ se povukao iz javnosti, a da je na male ekrane se ponovo vratio 2015. god kao jedan od učesnika rijalitija „Parovi“.

Ovog puta njegovo učešće je obiležila romansa sa pjevačicom, spisateljicom i političarkom iz Hrvatske Slađanom Slađom Petrušić. Njihova veza prvo se kratko nastavila i poslije završetka rijalitija.

Tomović je u izlovanoj kući proveo ukupno 64 dana. Pokazao se kao veliki ljubitelj i zaštitnik žena, a mnoge od njih su ga zavoljela jer ih je branio od drugih učesnika

Učešće u „Zadruzi“ tri godine kasnije postao je učesnik rijalitija „Zadruga“. Na samom početku je pokazivao naklonost prema blogerki Luni Đogani, a potom se zbližio sa starletom Stanijom Dobrojević.

Međutim, početkom oktobra je diskvalifikovan zbog fizičkog napada i to na Aleksandru Subotić. Tome je prethodila svađa sa njenim dečkom Davidom Dragojevićem, a kulminiralo je kada se Aleksandra približila Vladi.

On ju je udario pesnicom te je potom izbačen. To je poremetilo sam njegov odnos sa Stanijom, a mnoge je zbunilo što joj je u telefonskom razgovoru rekao da je voli, a potom produkciji priznao da ne želi vezu sa njom.

Na svom „Instagram“ nalogu Tomović je rekao da je prevario produkciju kako bi mu dopustili da se čuje sa Stanijom.

U septembru 2019. godine Tomović i njegov pas Ajaks su postali učesnici treće sezone „Zadruge“, a već je na samom startu ušao u žustre rasprave sa brojnim ukućanima.

Čitaj još:   Doktorka JASNO i glasno tvrdi: „Elektronske cigafrete su još gore od duhana– a nude se i djeci“  (oto, video)

Nakon što je nasrnuo i u ovoj sezoni na drugog učesnika zadruge Mensura Ajdarpašića, opet je diskvalificiran. Dok su neki bili tužni što je a i Vladimir napustio imanje u Šimanovcima, pojedini rijaliti takmičari su se radovali njegovoj diskvalifikaciji, te 2020te godine se opet vraća a i u četvrtu sezonu ovog rijaliti programa, da bi “vratio” dug prema produkciji.

Povezivan je sa mnogim zadrugarkama u ovim sezoni, ali je uprkos tome rekao da mu se nijedna zadrugarke ne sviđa…

Dešavanja u regionu i zabavnim programima prati ADNA Bojadžić

izvor ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more