IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EVO GDJE ŽIVI ŽENA MIKE ALEKSIĆA: Muž joj je iza rešetaka, optužen za silovanje glumica… (foto)

JEZIV DETALJ se nalazi na ulazu u zgradu Biljane Mašić!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 26.01.2021…10.59… EVO GDJE ŽIVI ŽENA MIKE ALEKSIĆA: Muž joj je iza rešetaka, optužen za silovanje glumica… (foto)

Predhodno veče Biljana ispred Mikine škole glume u kojoj se dešavao užas, prema riječima glumica, okupila je roditelje polaznika.

Kako se saznaje nije održan čas, već sastanak koji je trajao 10 minuta.

Novinar našeg portala koji sa distance prati dešavanja oko same škole nazvanom užasa, proteklih dana, otišla na stranice brojnih srestava informisanja iz regiona i pokazaćemo vam kako izgleda zgrada Biljane Mašić, supruge reditelja, scenariste i pedagoga Mike Aleksića kog su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić optužile za silovanje.

Tada, se nije moglo da uđe u zgradu, s obzirom na to da su sama vrata bila zaključana, a niko nam nije otvarao vrata kada smo pozvonili na interfon na kom piše “Aleksić“.

FOTO: PINK.RS/S. KUVEKALOVIĆ

Međutim, uočili smo da pored Aleksićevog i drugih prezimena ima interfon na kom piše ”crkva”, a kako su drugi mediji ranije pisali da i na prizemlju u istoj zgradi postoje vrata sa natpisom ”Hristova Jevanđeoska Crkva”.

Hristova Jevanđeoska Crkva, to je naziv od protestantskih denominacija. To može da bude neka minorna sekta od pedeset ljudi, a može da bude i neka malo veća denominacija od nekoliko hiljada ljudi.

Čitaj još:   PROF. KUKIĆ VIDI VOŽDOV SKORI KRAJ: "Dodik u svom stanju afektivnog bjesnila čini ono što..." (foto i video)

U, samoj Srbiji su priznate samo tradicionalne protestantske denominacije, kao što su Luterani, reformisti, kalvinisti, a od ovakvih manjih crkava, ako su registrovane u državi, onda su i priznati kao verska zajednica– rekao je ranije vjerski analitičar Željko Injac za Objektiv.rs, a na pitanje da li oni žele da budu što diskretniji, pa zato nemaju ime crkve na interfonu priča:

“Niko od njih ne želi da bude u tajnosti, njima je glavna djelatnost potpuno misionarenje. Oni nas na ovom prostoru tretiraju kao ljude koji ne znaju za hrišćanstvo…

Zanimljivo je da je hrišćanstvo nastalo ovdje na našim teritorijama, Mala Azija, Balkan, Bliski istok, i poslije je prenijeto na zapad i došlo u Ameriku. Sada iz Amerike dolaze ti misionari koji smatraju da mi ne znamo šta je zo hrišćanstvo…

Ne znam o kome se tačno radi, njima ime ne znači ništa, nije to kao Rimokatolička ili Pravoslavna crkva, pa da traje vijekovima, sutra može neko da dođe i da promijeni ime. Njihovo ime mi ništa ne znači, jer ih ima puno – istakao je Injac.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović Stanković i DIJASPORA u Čikagu: CRNOJ GORI NIJE MJESTO u Otvorenom Balkanu već u EVROPSKOJ UNIJI... (foto)

Dešavanja u regionu prati ADNA Bojadžić

izvor pink.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more