IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDO POZIVA MILA DA USVOJI DRITANA: Razlog je više nego očigledan! (foto)

Nebojša Medojević poručio je sa svog Tviter profilu da bi Milo Đukanović trebalo da usvoji DRITANA Abazovića i vodi ga kući s´ obzirom da se i danas sastaju…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, utorak, 26.01.2021…13.59… MEDO POZIVA MILA DA USVOJI DRITANA: Razlog je više nego očigledan! (foto)

Dritan “Abazovic se i danas sastaje sa Milom Đukanovićem. Najbolje da ga Đukanović usvoji i vodi kući”, napisao je Medojević na Tviteru.

Nebojša MEDO Medojević je takođe kazao da Ministar Milojko Spajić, kako on kaže nastavlja da sve obmanjuje. Medojević navodi da je upoređivanje troškova pravnog savjetovanja sa visinom emisije besmisleno.

MEDO prvo ističe da je problem sa angažovanjem pravnog savjetnika i investicione banke u tome što ih je Spajić vršio tajno, a to je jedan vid korupcije. Medojević je kazao da je kamata enormno visoka da su sam Spajić i banke ozbiljno pogriješili.

On ističe da je posao pravnog savjetnika u emisiji državnih obveznica i to nepotreban. Kako Medojević kaže, platili smo 125.000 eura za posao koji nije duži od deset sati što je 12.500 eura po satu.

Čitaj još:   U SRBIJI SKANDAL DO SKANDALA: Vučićev kum neće u zatvor- kumovi se oslobađaju, a sindikalci hapse… (foto, video)

“Dobar posao za Spajića i pravnog savjetnika”, zaključio je on.

Izvor Informer.me