IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PKS: BLAMAŽA PREMIJERA sa Cetinja, odlepršao mercedesima brže no što je došao… (foto i video)

Patriotsko komitski savez, sa ogorčenjem i zabrinutošću, upozorava sve crnogorske građane i ukupnu javnost, da premijer Zdravko Krivokapić juče, sa Cetinja, javno priznao fundament svoje politike- a to je, da se on sam pitao, Crne Gore ne bi postojalo…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 28.01. 2021…09.59… PKS: BLAMAŽA PREMIJERA sa Cetinja, odlepršao mercedesima brže no što je došao… (foto i video)

“Ne poznaje istorija ni politička praksa premijera neke države koji se bori da ta država, nestane; ne postoji premijer neke države koji ne uviđa i sve te prednost suverene od zavisne države; na žalost, takav premijer postoji i na čelu je Vlade Crne Gore”, ističu u PKS.

Takođe, dodaju, istorija pravnih država nije zabilježila da premijer jedne države vrši podstrekavanje na izvršenje krivičnog djela, tačnije na isto to primanje mita, uoči lokalnih izbora u Nikšiću.

“Jer nam je Krivokapić, “mrtav- ladan” kazao: “Građani Nikšića, ako vam neko nudi pare, uzmite ih,a glasajte za najbolje”, čime bi, u državi jakih institucija, isti čas bio procesuiran. Zanimljivo je a i da su istu tu poruku primali građani Crne Gore, uoči parlamentarnih izbora, i to od strane svještenika SPC, na koju nije niko reagovao tada, pa se sada premijer osilio i javno je ponovio sada! Čime doveo u pitanje slobodno izjašnjavanje građana, tačnije počinio novo krivično djelo”, navode u PKS.

Prema njihovim riječima, u političkoj ravni, premijer je već prevario svoje biračko tijelo.

Čitaj još:   NIŠTA OD NOVE VLADE CRNE GORE, KRIVOKAPIĆ NA MUKAMA: Mandić i Knežević optužuju Abazovića …

“Što nije predmet našeg interesovanja, ali jeste jeftina demagogija koju bi “njegovi” trebali vidjeti, a to je da je u Vladu ušao taksijem, a juče na Cetinje dojezdio sa desetinama pripadnika obezbjeđenja i mercedesima. Iznenadna sjednica Vlade, koja se nikad nije održavala na Cetinju, a kojom su “apostoli” mislili da demonstriraju moć nad ovim nepokorenim gradom, pretvorila se u blamažu, a taj “skromni profesor” je odlepršao brže sa tim mercedesima no što je došao. Građani su mu dali odgovor kakav zaslužuje. Na redu su institucije”, navode u PKC.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more