IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČETVEROSTRUKO UBISTVO U DALMACIJI: Ubica pronađen mrtav pored automobila… (foto)

“Još uvijek ne možemo potvrditi da su svi ubijeni istim oružjem niti govoriti o identitetu žrtava”…

ŠIBENIK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 30.01.2021…21.19…  ČETVEROSTRUKO UBISTVO U DALMACIJI: Ubica pronađen mrtav pored automobila… (foto)

Osoba za koju se sumnja da je počinitelj četverostrukog ubistva, koja su se dogodila u poslijepodnevnim satima na području Šibenika i Vodica u nama susjednoj Hrvatskoj, pronađen je mrtav.

Kako javlja HRT, ubica je pronađen mrtav pored automobila koji je koristio i za kojeg su tražili pomoć građana, rekao je Šime Pavić, glasnogovornik PU Šibensko-kninske.

Pavić je rekao da je osumnjičeni pronađen nedaleko od automobila za kojim je tokom dana tragala policija i da je postojao određeni poslovni odnos između osumnjičenog i ubijenih, ali da će istraga utvrditi o kakvom se odnosu radilo i da li je to uzrok krivičnog djela.

Čitaj još:   TJERAO DJEVOJČICU DA MU DIRA GENITALIJE, DAVAO JOJ NOVAC: Uhapšen pedofil, DOKTOR PRIMARIJUS... (foto)

Komentarišući uznemirenost građana zbog današnjih rafalnih pucnjeva Pavić je rekao da je policija odmah po dojavi preuzela kontrolu, postavila punktove na ulazima i izlazima iz Šibenika, te poručio da građani mogu biti mirni.

Iz PU šibensko- kninske danas je saopšteno da su u 12.56 sati dobili dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen jedan mrtav muškarac. U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći potom je primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali...

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more