IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORNJA BISTRICA: Tri osobe iz Sjenice- otac, majka i dijete, sletjeli u rijeku… (foto)

Vozilo sjeničkih registarskih oznaka probilo je zaštitnu ogradu, a koje pripada opštini Nova Varoš…

NOVA VAROŠ: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, subota, 30.01.2021…11.19… GORNJA BISTRICA: Tri osobe iz Sjenice- otac, majka i dijete, sletjeli u rijeku… (foto)

Tri osobe iz Sjenice– otac, majka u njihovo dijete lakše su povrijeđeni u udesu u mjestu Gornja Bistrica na magistralnom pravcu Nova Varoš– Prijepolje kada je automobil kojim su putovali sletio sa puta u rječicu Bistricu.

Nešto oko 17 sati vozilo “hjunadi” kojim je putovala porodica iz Sjenice, dolazeći iz pravca Nove Varoši, izašlo je iz velike lijeve krivine i pošto je prošlo most visok dva – tri metra izašlo na jednu pravinu, a onda tu probilo zaštitnu ogradu i niz kosinu sletjelo sa puta. Automobil se zaustavio u plitkoj Bistrici koja je malo veći potok, piše “Blic”.

Troje putnika sanitetom je preveženo u Opštu bolnicu Prijepolje gdje su im sanirane lakše tjelesne povrede poslije čega su pošteni kući.

Čitaj još:   DINKO Gruhonjić: Posjeta Vučića Podgorici kao dolazak gospodara na novostečene feudalne posjede... (foto)

Bistrica i slijetanje u reku su se i proteklih dana spominjali na stranicama crne hronike po mnogo nesrećenijem događaju, s tim što je do ove tragedije došlo na teritoriji Prijepolja u mjestu Bistrica gdje se istoimena rječica uliva u Lim.

Sedam kilometara od mjesta gde je vozilo sjeničkih registarskih oznaka danas probilo zaštitnu ogradu, a koje pripada opštini Nova Varoš, u ponedjeljak ujutro svojim automobilom u Lim sletio je Z. Ž. (53) iz Prijepolja. Ronioci Žandarmerije u utorak su sonarom locirali automobil na dnu nabujale rijeke, ali je akcija izvlačenja obustavljena dok se brzina Lima ne smiri.

U samom Prijepolju jučer je sa puta sletjelo vozilo u kome su se nalazili majka i djete. Automobil se prevrnuo i zaustavio na nekoliko metara od Lima, dok su žena i dijete prošli sa lakšim tjelesnim povredama.

Izvor: Blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more