IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MNOGO NEPOZNATIH: Glumac i voditelj MACA, ne živi sa sinovima, stariji je u Sarajevu a mlađi je u… (foto)

Dragan Marinković Maca, glumac i voditelj, kroz sve ove godine bavljenja javnim poslom o svom privatnom životu nije mnogo govorio…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30.01.2021…01.19… MNOGO NEPOZNATIH: Glumac i voditelj MACA, ne živi sa sinovima, stariji je u Sarajevu a mlađi je u… (foto)

Dragam MACA Marinković, iza sebe ima dva sina, Lava i Fjodora Simeona, koji imaju 10 i 16 godina.

Iako se pisalo da je njih dobio iz dva različita braka, Maca tvrdi da je na ludi kamen prvi put stao tek prije 5 godina, kad se oženio dvije decenije mlađom izabranicom Jovanom Marinković.

Imam dečurlije Bogu hvala, ali sam prvi put i jedini oženio moju Jovanu Marinković. Ako sam javna ličnost, nisam javno dobro. Nakon raskida sa majkom mog drugog sina, četiri godine nismo bili zajedno, i nisam se i po novinama govorio da me tukla, udarala, ili da sam imao nasilje u porodici, to su moje privatne stvari, ne treba nikoga da interesuju – kaže Marinković.

Čitaj još:   DŽEJLA RAMOVIĆ NOVA POBJEDNICA ''ZVEZDE GRANDA''

Dragan poznat je po nadimku MACA ne živi sa svojim sinovima. Stariji je u Sarajevu, mlađi u Novom Sadu, dok je on sa suprugom Jovanom u Beogradu.

To ga ne sprečava da ispunjava svoju roditeljsku obavezu, te je vrlo brižan otac. Priznaje da jedva čeka da sa svojom suprugom Jovanom prolazi kroz najradosnije trenutke i da je došlo vrijeme za treće djete.

– Lav i Fjodor jako vole Jovanu i Jovana njih, zato jedva čekam da se i Jovana ostvari u ulozi majke, jer je jedno predivno stvorenje. Nadam se da ćemo što prije menjati pelene. Kažu da mi je sad vrijeme za eto i devojčice – završio je Maca u “Premijeri”...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more