IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORI BOSFOR: Transfer godine, kapetan zmajeva, u dresu velikana sa aziske strane… (foto i video)

Edin Džeko mogao u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka potpisati ugovor s turskim Fenerom…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 01.02.2021…11.19… GORI BOSFOR: Transfer godine, kapetan zmajeva, u dresu velikana sa aziske strane… (foto i video)

Edin Džeko nije u dobrim odnosima s trenerom Fonsecom, a čini se da ga je trener kluba iz Rima prekrižio i da ne računa na njega u narednom periodu.

Sinan Engin, turski sportski novinar, sinoć je na Beyaz TV-u rekao da bi Edin Džeko mogao u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka potpisati ugovor s turskim Fenerbahceom.

Engin je istaknuo da mu je tu informaciju javio provjeren izvor, koji mu je potvrdio transfere Mesuta Özila i Irfana Cana Kahvecija, koji su potpisali ugovore s Fenerbahceom.

– Moj izvor, koji me je prije bilo koga drugog obavijestio o transferu Mesuta Özila i Irfana Cana, sada mi je poslao poruku i rekao da će Džeko u budućnosti nositi dres Fenerbahcea – kazao je Engin, a ova informacija zapalila je društvene mreže u Turskoj.

Čitaj još:   VRAĆA SE MEĐU „SVOJE“: Novi transfer sezone, bh. zmaj bi mogao napustiti Inter i ponovo obući dres kluba iz grada… (foto, video)

Kapiten “Zmajeva” povezivao se sa prelaskom u Inter, ali to je na kraju propalo i ostaje da vidimo jesu li Enginove informacije tačne i hoće li se reprezentativac naše zemlje preseliti u Tursku…

izvor iBalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more