IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Tuča u kafuću u centru grada, pretučen glavni kritičar vlasti… (foto)

Razlog tuče su prijetnje upućene putem telefonskog poziva…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Gora, vijesti, ponedeljak, 01.02.2021…15.19… NOVI PAZAR: Tuča u kafuću u centru grada, pretučen glavni kritičar vlasti… (foto)

U centru Novog Pazara danas oko 12 časova došlo je do tuče dve grupe muškaraca, a kako saznajemo nije bilo teže povređenih.

U Novom Pazaru, u jednom kafiću, danas oko 12 časova došlo je do tuče dvije grupe muškaraca, u kojoj je između ostalih povređen prvo i Irfan Ugljanin, poznati društveni aktivista iz tog grada.

Ugljanin, koji već mjesecima unazad, svakodnevno putem svog i to Fejsbuk profila, optužuje lokalnu samopravu, vladajuću koaliciju ali i kao i pojedine biznismene za razne pronevjere novca i zloptrebe službenog položaja, da je povređen je u ovoj tuči.

On se trenutno nalazi u novopazarskoj opštoj bolnici i nije mogao da govori za medije

Čitaj još:   STRAŠNO: Blizu 200 osoba bilo na vjenčanju, svi zaraženi koronavirusom... (foto)

Prema nezvaničnim informacijama, Ugljanin se prije svađe verbalno putem mobilnog telefona sukobio sa osumnjičenim za ovaj napad, kako su preneli pojedini lokalni mediji, u ovom sukobu povređen je i bivši direktor JKP Čistoća u Novom Pazaru, Hifzo Škrijelj, koji zajedno sa Ugljaninom danima iznose razne informacije vezane za rad gradske uprave.

Prema nezvaničnim informacijama, razlog tuče su pretnje upućene putem telefonskog poziva…

Izvor Nova rs

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more