IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČANAK POZVAO ŠEŠELJA NA DVOBOJ:”Biraj oružje, da rešimo to već jednom zanavek!” (foto i video)

Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, gostujući u Jutarnjem programu TV Happy kod Milomira Marića, pozvao je lidera radikala Vojislava Šešelja na dvoboj, poručivši mu da bira oružje…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02.02.2021…15.49… ČANAK POZVAO ŠEŠELJA NA DVOBOJ:”Biraj oružje, da rešimo to već jednom zanavek!” (foto i video

Kometarišući incident koji se sinoć dogodio u Marićevoj “Ćirilici”, kad su Šešelj i Dragoslav Bokan ušli u verbalni duel s Čedomirom Jovanovićem, poslije kojeg je lider LDP-a napustio studio, Čanak je Šešelja i Bokana nazvao smećem i, nakon salve uvreda na njihov račun, pozvao ih da dvoboj.

– Govorim vrlo ozbiljno! Ta gomila smeća, od Šešelja i Bokana pa nadalje, sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju… Da ih vidim, sve te delije i junačine bez bodigardova… Evo, gospodo, birajte oružje, ‘ajde da to rešimo jednom zauvek! – rekao je Čanak.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. mart 2023. godine

Na Marićevu opasku da je još u vrijeme Slobodana Miloševića učestvovao u TV duelima sa Šešeljem i da ga je Šešelj, kao i mnoge druge, uvijek pobjeđivao, Čanak je rekao:

– Ti stvarno misliš da je on nekog pobedio? Njegovi prostakluci, njegova nadvikivanja… To je jedan najprizemniji sarajevski ulični fazon koji je on pokupio kao seljače koje je tamo došlo u školu…

Čanak je zatim, ne spuštajući ton, ponovo Šešelju uputio poziv na dvoboj:

– Vojislave Šešelju, čekam te gde hoćeš i kad hoćeš s pištoljem, ponesi i ti tvoj, pi*ka ti materina, koji si potezao na studente! Da te vidim da rešimo to nas dvojica već jednom zanavek!

izvor (SB)

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   EMIR SULJAGIĆ OTVORENO O PREDSJEDNIKU HRVATSKE: "Zoran Milanović mrzi muslimane! To je jedna budala, narkoman i alkoholičar" (foto + video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more