IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJVEĆI HONORARI ZADRUGE: Cifre od kojih boli glava! (foto i video)

“Zadruge” ima najjače likove, prema tome za očekivati jr da će i finansijski nadmašiti rekorde po fondu koji je određen za honorare…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02.02.2021… 20.49…NAJVEĆI HONORARI ZADRUGE: Cifre od kojih boli glava!

Kako prenose domaći mediji, produkcija je izdvojila čak skoro i do dva miliona eura za honorare učesnika.

Najveći honorar, u četvrtoj sezoni a vjerovatno u istoriji rijalitija na našim prostorima, dobiće Kristijan Golubovic. Ovo je to i sam potvrdio u jednom od intervjua koji je dao prije ulaska u rijaliti.

Prema ovim informacijama, za devet mjeseci boravka u “Zadruzi 4”, on bi navodno trebalo da dobije 350.000 eura, odnosno preko 41 milion u istim toi jeste u dinarima.

Blizu toga u visini honorara tu je i Miljana Kulić. Ona je ovog puta pa i malo precijenila sebe, pa je od produkcije zahtjevala 250.000 eura za istih ili deset mjeseci.

Međutim, Miksi će nedeljno dobijati 2.500 eura, pa ako ostane a i do kraja imaće sto hiljada eura. Na to treba dodati honorar njenog sina Željka, koji dobija 500 eura nedeljno, kao i majke Marije Kulić.

Čitaj još:   LJUDI JELI TO MOGUĆE: Ispred "Lidl" prodavnice hit prizor...

Marijin honorar je također 2.500 eura nedeljno.

U rijaliti bi trebala uci i starleta Stanija Dobrojević. Njoj je skočila cijena- u drugoj sezoni uzimala je honorar od dvije hiljade eura nedeljno, a da i sada traži hiljadu više.

Jedan od većih honorara dobio bi da nije istjeran iz Zadruge 4 i lik joji je među najkontraverznijim likovima Miki Đuričić. On je uspeo da ugovori honorar od 1.500 eura nedeljno, nažalost ubrzo je diskvalificiran a da je ostao po izlasku iz rijalitija u džepu je mogao imati 60.000 eura.

Naravno, to su samo neki od najjačih igrača koji će biti najplaćeniji, a postoji budžet i za one manje poznate. Pored toga, pobjednik dobija i po ugovorima za one koji se nadaju tituli pobjedniak 50.000 evra i do same nagrade.

Dešavanja u regionu za portal iBalkan.net ADNA Bojadžić…

Pogledajte naš BONUS VIDEO

izvor ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more