IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. februar 2021. godine

Sreća za Ovna, Bik u obavezama, Blizanci preopterećeni, Rak emotivan, Lav flertuje, Djevica nervozna, Vaga puna elana, Škorpija nestabilna, Strijelac korektan, Jarac nezadovoljan, dobar dan za Vodoliju, a Ribe uživaju. Ovo je dnevni horoskop za 04. februara 2021. godine.

OVAN

Nastupiće problemi u komunikaciji sa šefovima i kolegama, ali i to će proći kad počnu da se rješavaju poslovne situacije. Slobodni Ovnovi se mogu zaljubiti u zauzetu osobu, pa Vam i budućnost može postati vrlo komplikovana. Uradite redovnu ljekarsku kontrolu.

BIK

Pojedini Bikovi mogu dobiti unapređenje, jer imaju sposobnost za mnoge druge, komlikovanije poslove. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, partner pokušava da Vam se približi, ali ste Vi prilično nezainteresovani. Problemi sa urogenitalnim sistemom.

BLIZANAC

Nezaposlenim Blizancima jedna osoba će pomoći da dobiju odgovarajući posao u kompaniji u koju su davno konkurisali. Bilo je potrebno da se stvore uslovi za Vaše radno mjesto. Iskrenošću osvajate srce svog partnera i možete bez problema da izgladite zategnute odnose. Unosite više minerala i vitamina.

RAK

Pretjerano ste nervozni, osjećate napetost. Današnji dan donosi mnoge situacije koje Vam stvaraju napetost, loše raspoloženje, nervnu rastrojenost. Jedno lijepo prijateljstvo može prerasti u ljubavnu vezu. Slijedite svoje srce koje će Vam reći da li ste na dobrom putu. Moguća je glavobolja.

LAV

Velika doza finansijskog nezadovoljstva može da Vas dovede do trajne zabrinutosti, ali zaista nema razloga za to! Imate mogućnost da se stabilizujete! Ukoliko ste u tajnoj vezi – okončajte je! U suprotnom ćete se uvaliti u još veće probleme. Moguća je tahikardija.

Čitaj još:   DOGOVORENA SMJENA VLADE: Nenadić, umjesto Forte, Delalić umjesto Konakovića... (foto

DJEVICA

Današnji dan donosi mnogo obaveza koje su se namnožile. To je razlog zbog čega ste vrlo zabrinuti, mislite da nećete stići sve da obavite. Ako ste zauzeti, povedite računa da ne dođe do fatalne privlačnosti sa kolegom, jer to svakako ne bi bio dobar korak za Vas! Naglašen Vam je stres!

VAGA

Oslonite se na bliskog prijatelja, koji je tu da Vas dobrim savjetom podigne. Uostalom, s obzirom da sve radite na vrijeme, nemate razloga za zabrinutost. Gledajte da se posvetite partneru! U poslednje vrijeme ste imali dosta obaveza i međusobno ste se zapostavili. Pazite se reume i prehlade!

ŠKORPIJA

Tenzije se ređaju jedna za drugom, a ni sami niste svjesni koliko ste jaki i šta sve možete da podnesete. Osjećate se sputano, nezadovoljno i svakako pod velikim i nepotrebnim stresom, koji nikako ne možete izbjeći, naročito ukoliko imate poludefinisani status u ljubavi. Morate promijeniti režim ishrane.

STRIJELAC

Tamo gdje ste nemoćni da nešto promijenite, pomirite se sa nastalom situacijom, jer ćete na taj način lakše izaći iz krize. Ukoliko ste nezadovoljni partnerskim odnosima, sada je povoljan period za to da hrabro presječete i završite sa stvarima i ljudima koji Vas predugo opterećuju. Smanjite pušenje!

JARAC

Vi upravljate svojim životom, pa se tako i postavite prema problemima i ublažićete sve stresne situacije. Ovde se radi o poremećenim odnosima i o gubljenju međusobnog povjerenja. Shvatate greske partnera, ali ste i spremni da sebi priznate i svoje propuste koji nisu mali. Ne boravite u zadimljenim prostorijama.

VODOLIJA

Ovo je dan kada poslovne aktivnosti u odnosu na sve druge oblasti života preuzimaju apsolutni prioritet. Budite angažovaniji u radu sa inostranstvom. Morate dati svoj doprinos, kako bi se emotivni odnos popravio. Obasipajte partnera pažnjom – zaslužio je! Problemi sa varenjem.

Čitaj još:   NAJAVA, Snijeg prekrio bh. planine: Od utorka počinje prava zima... (foto)

RIBE

Skoro Vam sve polazi za rukom. Ipak, ne činite ništa radikalno, naročito se to odnosi na način zarade. Ne rizikujte previše, budite ustaljeni. Ukoliko ste u vezi, imaćete zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se u početku nećete slagati, ali će na kraju sve biti onako kako ste oboje zamislili. Smanjite alkohol!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more