IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Drama u kovid ambulanti: SAZNAO DA JE ZARAŽEN, PA HTIO DA POBIJE LJEKARE! (foto)

Mladić zaražen koronavirusom (22) izazvao je incident u kovid ambulanti pošto je, saznavši da je pozitivan na kovid-19, urlao ps fizički nasrnuo na doktorku…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 03.02… 00.59… Drama u kovid ambulanti: SAZNAO DA JE ZARAŽEN, PA HTIO DA POBIJE LJEKARE! (foto)

Nemili događaj se desio u nedelju uveče kada je napadač zaposlenima u ovoj ustanovi prijetio da će ih sačekati po završetku smhene i ubiti.

Prema ruhečima našeg sagovornika koji je upućen u sam događaj, razjareni pacijent je dan prije incidenta došao na ljekarski pregled kada se i testirao na koronavirus. Nakon što je dobio rezultate, vratio se u ambulantu tvrdeći da je test netačan.

– Mladić nije želio da prihvati informaciju da je zaražen kovidom-19, pa je vikao, lupao kasete u kojima se čuvaju zdravstveni kartoni svih pacijenata – priča naš sagovornik.

Očevidac događaja kaže da je zaraženi pacijent vukao doktorku za radni skafander prilikom čega ga je pocijepao, a potom ju je gurnuo na police sa kartonima i udarao u njih, te je uplašena žena prekrila lice rukama.

– U jednom trenutku pacijent je skinuo hiruršku masku i pretio svima da će nas pljunuti i zaraziti kovidom-19. Uopšte nas nije slušao, naše rječi nisu dopirale do njega. Pokušali smo da ga smirimo, ali se momak okrenuo i ponovo počeo da vređa i prijeti – priča sagovornik.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: Dojavljeno da je postavljena BOMBA u OŠ Marko Miljanov...

Očevidac dalje objašnjava da je napadač zatvorio medicinsko osoblje prvo u šalter salu, nakon čega je jedna od zdravstvenih radnica rekla napadaču da će pozvati policiju. Zaraženi muškarac je šutirao sve što mu se našlo mu se pod nogama, a potom je izašao iz prostorije u hodnik preteći da niko neće izaći iz zgrade.

 Sestra koja je radila uzorkovanje krvi u laboratoriji izašla je u tom momentu, a kada joj je momak prišao, plačući ga je upitala „šta smo ti mi krivi?”, na šta je napadač počeo da se kune u krst kako će sve redom zaposlene sačekati ispred ustanove – navodi naš izvor.

Prema njegovim riječima, ovo nije prvi slučaj da se pacijent bahato ponaša prema medicinskom osoblju. Policija je na poziv zaposlenih iz jedne kovid ambulante stigla u roku od nekoliko minuta. Napadač se smirio dok su ga policijski službenici ispitivali, potom pušten napolje.Ekipa Direktorka Doma zdravlja Zvezdara nije komentarisala ove navode…

Čitaj još:   Slobodu Crne Gore čuvaćemo čak i kad bi cijena bila ravna onoj na Sutjesci...

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more