IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OPET SE OGLASILA GORICA DODIK, IMA I HIT: Tekst pjesme i PORUKA INZKU… (foto i video)

Saznali smo ponešto o muzičkom ukusu Gorice Dodik, utvrdili smo i o kojoj numeri je riječ…

BANJA LUKA:BiH, Zanimljivosti, vijesti, petak,05.02.2021…12.56… OPET SE OGLASILA GORICA DODIK, IMA I HIT: Tekst pjesme i PORUKA INZKU… (foto i video)

Pismo Valentina Inzka upućeno NSRS i Nedeljku Ćubriloviću u kojem traži da se u roku od tri mjeseca oduzmu odlikovanja ratnim zločincima izazvalo je burne reakcije u Republici Srpskoj. Iz manjeg bh. enitteta poručuju da ultimatum nije na mjestu i pitaju se zašto zahtjev nije upućen ranije.

Na Inzkovo pismo reagovala je i kćerka Milorada Dodika. Reakcija Gorice Dodik izdvaja se iz mase sličnih a evo i po čemu.

Naime, ona je Inzku poslala poruku na svom Twitter profilu, a poruka je ništa drugo do izmijenjeni tekst pjesme srbijanske pjevačice.

Čitaj još:   Dr IVAN Vuković: Predstavnici bivšeg DF- a otvoreno prijete demokratskom sistemu... (foto)

-Srpska s tobom nije stala, Srpska s tobom nije stala, nebitna si stavka mala, poručila je Inzku uz emotikone nota Gorica Dodik, pa smo na tragu ovog stiha pronašli sličnost sa pjesmom pjevačice Nataše Bekvalac.

Osim što smo saznali ponešto o muzičkom ukusu Gorice Dodik, utvrdili smo i da je riječ o pjesmi “Mala plava”, dio je Dodikova kćerka preformulisala u originalnoj verziji  glasi: “Ja sa tobom nisam stala, ja sa tobom nisam stala, nebitna si stavka mala, nisam zdrava…”

Istina, Gorica je preskočila nastavak stiha, a ostaje da vidimo hoće li uslijediti Inzkova reakcija, koja može biti i nastavak ove numere s obzirom na to da je riječ o duetu.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more