IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTEK VELJE NEVOLJE: Na stadionu PARTIZANA imao TAJNI BUNKER, u njemu zatečene brojne osobe… (foto)

Prilikom upada policije i BIA na stadion Partizana u šteku grupe Veljka Belivuka, znanog kao VELJA NEVOLJA, zatečeno je petnaest lica! 

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti, petak, 05.02.2021… 00.59 … ŠTEK VELJE NEVOLJE: Na stadionu PARTIZANA imao TAJNI BUNKER, u njemu zatečene brojne osobe… (foto)

OPSADNO STANJE NA STADIONU PARTIZANA Velike policijske snage, PSI TRAGAČI, pretraga prostorija, doveden i uhapšeni Belivuk…

On je zatečen u prostorijama fudbalskog kluba jutros oko pet časova, a da sve isto ekskluzivno saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, prostorije Partizana u kojima je Velja Nevolja imao čitav bunker i nekoliko prostorija, do sada su bile nepoznate organima i, tokom jutrošnje velike policijske akcije, policija i BIA su prvi put ušle unutra.

Belivuk je ove prostorije smatrao sigurnim i nije očekivao ovaj upad.

Upravo zbog toga policija i BIA cio dan “češljaju” prostorije stadiona u Humskoj.

Policajci sa obučenim psima tragačima pregledaju sve prostorije, a nakon hapšenja na stadion Partizana, s lisicama na rukama, sproveden je i Velja Nevolja. On je sa policajcima obilazio prostorije, najverovatnije kako bi im otkrio sve svoje štekove, a potom je smkešten u maricu.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: KRVAVI OBRAČUN U CENTRU GRADA- IZBODEN MALOLJETNIK...

“Mediji ćute na stanje u zemlji, migranti, silovanja, krađe i problemi. Naslovna strana svakog dana, uvijek su krivi navijači Partizana”, piše na transparentu.

Podsjetimo, u velikoj policijskoj akciji koja je urađena u saradnji s BIA, prvo uhapšen je Veljko Belivuk, njegov najbliži saradnik Marko Miljković, i još 14 pripadnika ove grupe.

Policija je saopštila da su uhapšeni pripadnici najopasnije kriminalne grupe koja stoji iza najsurovijih ubistava, otmica, mučenja ali potom i najmonstruoznijih krivičnih dijela. Oni su uhapšeni na tim različitim lokacijama i to u trenutku kada su svi krenuli da spale vozila koja su korišćena za krivična djela. Belivuk je uhapšen na Rudniku, Miljković u Beogradu.

“Blic” je ekskluzivno objavio snimak privođenja Velje Nevolje, kao i same fotografije policijske akcije.

izvor Blic.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more