IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA ONIH KOJI SU GA VOLJELI: Umro je prvi pobjednik serijala “Nikad nije kasno”… (foto i video)

Pjevač je pronađen mrtav u stanu u Njemačkoj, a uzrok smrti je srčani udar…

DIZELDORF: Regija, Zanimljivost, vijesti, subota, 06.02.2021…01.26… TUGA ONIH KOJI SU GA VOLJELI: Umro je prvi pobjednik serijala “Nikad nije kasno”… (foto i video)

Pobjednik prve sezone šou programa “Nikad nije kasno”, Stanoje Stanković, poznatiji kao Kale Dijamant preminuo je u 54. godini života.

KALE DIJAMANT, pjevač je pronađen mrtav u stanu u Njemačkoj, a uzrok smrti je srčani udar.

Poslednje dane života proveo je u Dizeldorfu i nije bilo naznaka da mu je ugroženo zdravstveno stanje. Ali kako se prethodna dva dana nije javljao na telefon, njegova porodica sinoć je obila stan i mogla je samo da se a i konstatuje smrt.

– Preminuo je naš i vaš kralj narodne muzike. Ostaješ zauvijek u našem srcu, za nas si i dalje živ. Najbolji oče, najbolji deda i najveća naša ti si zvijezda, počivaj u miru. Vole te tvoj ćerke, žena i unuci- stoji u objavi porodice Stanković na njegovom zvaničnom Fejsbuk profilu.

VIDEO: Finalisti emisije Nikad nije kasno….

Čitaj još:   ŽELJKO KOMŠIĆ UPOZORIO: "Ukoliko Dodik pocijepa pravosuđe i formira VRS sukob je izvjestan"! (foto, video)

Termin sahrane biće naknadno objavljen, a kako saznajemo u toku je sama obdukcija.

Kale Dijamant rođen je u Obrenovcu. Ljubav prema muzici pokazao je od najranijeg detinjstva, a osamdesetih godina počeo je radi po beogradskim klubovima i splavovima.

Često je isticao kako je njegov put bio trnovit, a nakon Beograda i Beča, riješio je da svoju sreću okuša i u Njemačkoj, pa se 1991. godine preselio se Dizeldorf, gdje je pokušao da izgradi karijeru.

iBalkan.net / Grand

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more