IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOĐU HULIGANSKO- NAVIJAČKE GRUPE: Velju Nevolju vode kod tužioca, policija na ulicama… (foto)

Pretpostavlja se da će saslušanja trajati do jutra, nakon kojih će biti poznato da li će uhapšenima biti određen pritvor,ali i koja im se tačno krivična djela stavljaju na teret…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 06.02.2021…00.16… VOĐU HULIGANSKO- NAVIJAČKE GRUPE: Velju Nevolju vode kod tužioca, policija na ulicama… (foto)

Vođa huligansko- navijačke grupe Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, koji je uhapšen juče zbog sumnje da je sa svojom grupom počinio više krivičnih djela, večeras poslije 22 sata trebalo bi da bude sproveden u prostorije Tužilaštva za organizovani kriminal na saslušanje, saznaje portal Nova.rs.

Iako su beogradski mediji preneli danas popodne informaciju da je otpočelo saslušanje Belivuka, članovi njegove grupe će zajedno s njim biti ispitani i to tek večeras, saznaje portal Nova.rs.

Belivuk će imati priliku da iznese odbranu pred zamjenikom tužioca koji će voditi istragu, a nakon njega biće saslušani i ostali pripadnici grupe.

Čitaj još:   BERLIN: Čemu ovaj cirkus Vučića i Tačija???

Kako saznajemo, saslušanje je zakazano za večeras iz bezbjedonosnih razloga, svi uhapšeni moraju biti izvedeni pred tužioca najkasnije do jutra, kada ističe zakonski rok za policijsko zadržavnje od 48 sati.

Kako javljaju reporteri Nova.rs koji su se večeras zatekli u gradu, veće snage policije primećene su na više lokacija, a posebno na auto- putu iz smijera do Novog Beograda ka Dušanovcu, a da je saobraćaj i u jednom trenutku bio u potpunosti zaustavljen na mostu Gazela.

Iako to zasad nije potvrđeno,  pretpostavlja se da je večeras pojačano prisustvo policije na ulicama Beograda upravo zbog saslušanja samog Belivuka i sprovođenja do zgrade Tužilaštva za organizovani kriminal u Ustaničkoj ulici...

Izvor nova rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more