IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA U NOVOM PAZARU: Umro dječak (15) koga je juče pokosio automobil… (foto)

Maloljetni I.R. (15) iz Novog Pazara kog je juče, dok je vozio bicikl, udario automobil marke “golf”, preminuo je u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

On je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u novopazarskom naselju Mur zadobio više povreda i preloma, a stanje mu se tokom noći naglo pogoršalo.

Dječak je izgubio bitku za život danas oko 11 časova.

Do udesa je došlo u subotu oko 15 časova, a mališan je tom prilikom zadobio teške povrede. Zbrinut je u novopazarskoj Opštoj bolnici u kojoj je i preminuo.

Protiv dvadesetogodišnjeg vozača, koji je upravljao automobilom, podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, vozač nije bio pod dejstvom alkohola ili opojnih droga, a prema snimcima sa kamera video nadzora, nije se kretao velikom brzinom.

Čitaj još:   "VUKLI ZA NOS CIO SVIJET": Objelodanjen snimak i velika prevara, šta krije "nestanak" Kima (foto i video)

“Na snimcima se vidi da je dječak, vozeći bicikl, bio učesnik u saobraćaju i da, u pokušaju da izbegne neravnine, prelazi preko ulice kada na njega naleće i udara ga automobil. Naložena su vještačenja poslije kojih će biti poznato više detalja”, kazao je izvor iz istrage za radio Sto plus.

izvor: agencije

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more