IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKI OBRAZ: Grubo miješanje u lokalne izbore beogradskog Lucifera… (foto)

BEOGRADSKA matrica modernizovana je, ali izvođači i podizvođači ratova isti…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 08.02.2021…09.56… CRNOGORSKI OBRAZ: Grubo miješanje u lokalne izbore beogradskog Lucifera… (foto)

Svjedoci smo, ne znamo kako da je nazovemo na kulturan način, hajde da je nazvasmo CURKANJE DRŽAVNIH TAJNI, đe se objaviše imena svih stranih ili domaćih plaćenika, koji sjede na dvije hoklice…

Ni manje, a ni više, te ogavne i gadne stvari, koje Crnogorci su vazda prezirali, jer Crnogorci doušnike ne vole, objavi, ni manje ni više, no prvi pendrek Apostolata gospodin Pendrek Efendija…

NVO Crnogorski obraz saopštila je da se “mnogo izjava i gluposti se moglo čuti ovih nekoliko dana, kolo vodi Lucifer i podvriskuje pendrek efendija”.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti.

“Mnogo izjava i gluposti se moglo čuti ovih nekoliko dana, kolo vodi Lucifer, podvriskuje pendrek efendija, a začelje vodi najveći Ljotićevac na Balkanu.

Niđe niko u Crnu Goru ne preteče, kako izjavi Lucifer iz beogradske udobne fotelje, bogougodno sjedeći u njoj, traži krivce i neprijatelje Srba na Balkanu.

Optuži crnogorskog Presjednika da je Srbima uskratio sva prava, sem prava na vazduh. Malo kad razmislimo i vratimo pamćenje u nedavnu prošlost, matrica modernizovana, ali izvođači i podizvođači radova i ratova, mrzitelji Crne Gore su isti, sve je isto samo njega nema, a imaju nova ođela.

Grubo miješanje u lokalne izbore beogradskog Lucifera, svakim danom je sve jasnije i okrutnije, udara bez milosti, ljudskosti i morala. Njegova paščad sve to uredno rade, a uredno su plaćeni za izdajnički naum.

Čitaj još:   JEZIVO: VELJA NEVOLJA IZLAZI ZA ŠEST- SEDAM MJESECI: Oglasio mu se kum, i najavio vođa klana SPREMA OSVETU! (foto)

“TVRD JE ORAH VOĆKA ČUDNOVATA, NE SLOMI GA, AL ZUBE POLOMI”

Svjedoci smo, ne znamo kako da je nazovemo na kulturan način, hajde nazvasmo je CURKANJE DRŽAVNIH TAJNI, đe se objaviše imena svih a i stranih/domaćih plaćenika, koji sjede na dvije hoklice.

Ni manje, a ni više, te ogavne i gadne stvari, koje Crnogorci su vazda prezirali, jer Crnogorci doušnike NE VOLE, objavi, ni manje ni više, no prvi pendrek Apostolata gospodin Pendrek Efendija.

Bravo, dogurali smo baš, nikuj prispjeli nijesmo sa Vama, kukala nam jatka.

Pored velikog broja gostiju u Nikšiću ovih dana, a u susret lokalnim izborima 14.marta, mislimo da se Opštinski budžet Nikšića, odavno nije ovako punio kao sada od turističke posjete Nikšiću, Nikšić je po posjetama i visoko platežnim gostima zeznuo i pretekao Monte Karlo, Nicu, Pariz, itd…

Pored “uglednih” i visoko platežnih turista u Nikšiću, tom jatu se pridružio politički tajkun iz Srbije i kako ga Šešelj naziva LjOTIĆEVAC, čuveni Boško Obradović.

Živo nas zanima jel u Nikšić došao sa koferom koji mu je dao LUCIFER, ili je ovaj put došao sa koferom para iz nekih ambasada u Srbiji, koje redovno posjećuje i od istih dobija instrukcije šta, kako i đe da ide, radi, muti i potplaćuje.

Poznati Ljotićevac Boško Obradović, poznat je i po napadima na novinare, tačnije novinarke, jer njegova fizička snaga je u ravni sa slabijim i nježnijim polom.

Čitaj još:   MEDIJI IZ SVIJETA IZVJESTILI: Izrael izveo raketni napad na Damask, sirijska odbrana uzvratila... (foto i video)

Kapacitet i moždani sklop Ljotićevca Boška Obradovića, je u ravni najprostije vucibatine i ološa, koja ima samo jedan cilj, a to je da muti i spletkari. Njegov IQ, ne prelazi broj cipela novorođenčeta. Tog Ljotićevca, Nikšićani će dočekati kako i dolikuje takvom bjelosvjetskom ološu.

SVIM DAMAMA U CRNOJ GORI SE IZVINJAVAMO, AKO SE KOJA UVRIJEDILA U POREĐENJU SA OVIM OLOŠEM LJOTIĆEVCEM BOŠKOM OBRADOVIĆEM.”

Izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more