IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mika Aleksić ponovo na SASLUŠANJU: Advokat, tvrdi da se to NEĆE desiti… (foto)

Očekuje se, prema tvrdnjama oni koji to znaju, svakog dana izjavu treba da daju dvije do tri osobe…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 08.02.2021…11.26… Mika Aleksić ponovo na SASLUŠANJU: Advokat, tvrdi da se to NEĆE desiti… (foto)

Miroslav Mika Aleksić trebalo bi danas da bude ponovo saslušan i to prvo u Tužilaštvu, na nove okolnosti slučaja odnosno u slučajevima svih djevojaka i žena koje su se naknadno javile i optužile ga za seksualno zlostavljanje.

Međutim, prema nezvaničnim saznanjima, Mike Aleksića advokat danas je Zoran Jakovljević najavio je da se to možda neće dogoditi.

Njegovo saslušanje treba da bude prvo po redu u nastavku slučaja, ali nije izvjesno hoće li se to dogoditi pošto je advokat Jakovljević rekao da on ima određene zdravstvene probleme zbog kojih nije u stanju da bi i da izjavu – otkriva dobro dobro obavešten izvor.

Osim Aleksića, saslušanje je zakazano za još dvije oštećene koje su učitelja glume naknadno prijavile. Prema rasporedu koji za sada postoji, svi a to su i preostali svjedoci djevojaka koje su optužile Miku Aleksića i za silovanje i seksualno uznemiravanje trebalo bi da budu saslušani do početka sledeće nedelje.

Čitaj još:   VUČIĆ KOD MARIĆA NIJE KRIO PANIKU: "Neće valjda Grčka da prizna Kosovo, Albanci hoće da kopaju masovne grobnice u..." (foto i video)

Očekuje se, prema tvrdnjama izvora, da svakog dana izjavu daju dvije do tri osobe, a kako kaže, svakog dana se javljaju novi svjedoci.

Nakon što ova faza bude završena, uslediće ispitivanje svjedoka i to odbrane, odnosno onih ljudi koje su Aleksić i njegov advokat pozvali da svjedoče, a dobro obavješten izvor navodi da je Aleksićev advokat najavio čak 200 svjedoka.

Nakon što i svjedoci odbrane budu saslušani, tužilac će donijeti odluku o tome da li je potrebno vještačenje Aleksića i djevojaka.

Procjene su da će u najboljem slučaju trebati barem dva mjeseca do i tog samog podizanja optužnice.

Podsjetimo, Aleksić, koga je do sada osam djevojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, iznio je svoju odbranu pravdajući se da ništa od onog što su žrtve rekle nije tačno…

Dešavanja u regionu prati ADNA Bojadžić

izvor ibalkan.net / agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more