IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikolaidis: VUČIĆ je najveći LUZER koji je ikada vodio projekat VELIKE SRBIJE

Aleksandar Vučić je najveći luzer koji je ikada vodio projekat Velike Srbije, kaže Andrej Nikolaidis u izjavi za Antenu M.

Nikolaidis je komentarisao današnju izjavu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je naveo da je u vrijeme vlasti stranke Mila Đukanovića Srbima u Crnoj Gori bilo uskraćeno sve osim vazduha.

“Aleksandar Vučić je najveći luzer koji je ikada vodio projekat Velike Srbije, aka Homogene Srbije, AKA Srpskog sveta. Zajahao je ono što je bilo geopolitički Perfect Storm za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, kao susjede prema kojima Srbija ima imperijalne pretenzije.

Imao je Putina, imao je Putinovu pudlicu u Bijeloj kući, imao je Merkel, čak ga je i Makron dva puta vodio u podrum, što je malo ko doživio… Pa ipak, Srbiju nije učinio ni za pola centa većom…

Čitaj još:   NOVINARI NA METI KRIMINALACA: Provaljeno u stan urednika i novinarke "ŽURNAL", ukradeni im laptopovi... (foto)

Imao je sve i nije napravio ništa. Kao i prema Slobodanu Miloševiću, koji je u puno težim okolnostima za velikosrpski projekat učinio daleko više od njega, no ipak ga nije ostvario, Srbi će prema njemu biti surovi. I on to zna”, navodi Nikolaidis.

izvor: SB

SAMARA: Vučićev sin među kriminalcima na utakmici Srbija- Kostarika…

Fotografije prikazuju Danila Vučića kako navija u grupi ljudi, među Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more