IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADVOKAT OTKRIO: MIKA u zdravstvenim problemima, i još dvije prijave za zlostavljanje… (foto i video)

Branilac Zoran Jakovljević kaže da je Mika Aleksić cijele prošle nedelje bio u ozbiljnim zdravstvenim problemima…

BEOGRAD:Srbija,Crna Hronika, vijesti, utorak, 09.02.2021…00.56…ADVOKAT OTKRIO: MIKA u zdravstvenim problemima, i još dvije prijave za zlostavljanje… (foto i video)

Protiv vlasnika škole glume “Stvar srca” Miroslava Mike Aleksića Više javno tužilaštvu u Beogradu proširilo je istragu zbog sumnje da je još dvije bivše učenice, koje su ga naknadno prijavile, seksualno zlostavljao. Zbog toga je on u ponedeljak priveden u tužilaštvo na drugo saslušanje.

Njegov branilac Zoran Jakovljević nam kaže da je Aleksić cijele i to prošle nedelje bio u ozbiljnim zdravstvenim problemima:

– Šta čovjek može da kaže, kad mu je onemogućeno da se brani i da se on sprema za odbranu. Ne daju mu da vidi izjave svjedoka i oštećenih. Uopšte ne dobija te spise. Pa, kako onda da se brani, kad ne zna šta je ko protiv njega rekao.

Nakon što je glumica Milena Radulović javno objavila da je zbog silovanja od prije osam godina prijavila svog nekadašnjeg učitelja glume, čiju je školu pohađala više godina prije upisa na FDU, Mika Aleksića je prijavilo i još pet djevojaka, dok će još tri najvjerovatnije biti ispitane kao svjedoci.

Čitaj još:   PRIŠTINA: U Skupštini Kosova napadnut premijer ALBIN Kurti, tuča poslanika... (foto, video)

Mika Aleksić je na prvom saslušanju u pet rečenica negirao sve optužbe i nije detaljno iznosio odbranu.

U narednih desetak dana tužilaštvo treba da sasluša preostale svjedoke u ovom slučaju, a onda će odlučiti da li je potrebno da se uradi vještačenje Mike Aleksića i oštećenih djevojaka..

Zbog toga što je bila profesorka djevojkama koje su optužile njenog supruga za silovanje, mnogi smatraju da bi svjedočenje Biljane Mašić, suvlasnika te privatne škole glume i profesora na FDU, bilo od velikog značaja, Jugoslav Tintor, advokat Milene Radulović, kaže da ne postoje dokazi ni indicije ni za takve tvrdnje i da Mike Aleksićeva supruga zasada neće svjedočiti u ovom postupku.

On je objasnio da Mašićeva ima određenu ulogu u sudskom procesu, jer je bila profesor koji drži časove u privatnoj školi u kojoj se desio zločin, ali da nema znakova da je ona bila uključena u njegova krivična djela na bilo koji način…

Dešavanja u regionu kao i sve u vezi “Škole glume” prati ADNA Bojadžić

Čitaj još:   SLINA BROJ DVA: Niko svoje saradnike ne ponižava sa takvom strašću i uzivanjem kao Aleksandar Vučić... (foto)

Izvor Alo.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more