IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL: Srpski državljanin- Lažni diplomata u političkoj misiji u Nikšiću

Srpski državljanin Stevan Simijanović uhapšen je juče u Nikšiću sa falsifikovanim američkim dokumentima, nakon sastanka sa biznismenom Miodragom Dakom Davidovićem u kompaniji Neksan, piše Pobjeda.

Prema saznanjima Pobjede, Simijanović već duže boravi u Crnoj Gori i ostvarivao je kontakte sa predstavnicima raznih srpskih stranaka u Crnoj Gori.

Prema prvim nalazima istrage, Simijanović je koristio više falsifikovanih dokumenata, između ostalih i lažni diplomatski pasoš SAD, tvrdeći da radi kao diplomata u američkoj ambasadi u Beču.

Prema informacijama Pobjede, Ambasada SAD u Podgorici je, na upit Centra bezbjednosti Nikšić, odgovorila da Simijanović nikada nije radio u američkoj administraciji.

Uprava policije, posredstvom Interpola, utvrđuje vjerodostojnost dokumenata pronađenih kod Simijanovića, među ostalima i legitimaciju NVO Internacionalne policijske organizacije.

Čitaj još:   BORIS Muratović: Mrkli se mrak nadvio nad Nikšićem... (foto)

Policija je privela Simijanovića u Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću gdje ga je saslušala tužiteljka Ana Doderović i pustila, kao stranog državljanina, da se brani sa slobode.

Nejasna je uloga srpsko-američkog državljanina, ali policija smatra da se nalazi u Crnoj Gori sa ciljem pomoći srpskim strankama na lokalnim izborima 14. marta u Nikšiću.

izvor: Pobjeda

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more