IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Oglasio se Osman Karić: Brutalno urnisao Tomovića, kao i o ljubavnoj vezi Misice i sina mu… (foto i video)

Osman Karić, kako gleda na to što je Misica, samo sedam dana nakon raskida, uplovila u ljubavnu romansu sa njegovim sinom…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 11.02.2021… 00, 16…Oglasio se Osman Karić: Brutalno urnisao Tomovića, kao i o ljubavnoj vezi Misice i sina mu… (foto i video)

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se na žurki prvi put poljubili i konačno ozvaničili svoju ljubavnu vezu. Iako je u prethodnih 7 dana bilo vrlo izvjesno da će doći do veze, ta vijest je izazvala veliku pažnju i burne reakcije, kako zadrugara, tako i gledalaca.

Sada se oglasio i Stefanov otac, Osman Karić, koji je primjetno zadovoljan novopečenom snajkom. Evo kako on gleda na to što je Jovana, samo sedam dana nakon raskida, uplovila u ljubavnu romansu sa njegovim sinom.

 Što se tiče ulaska u vezu Stefana i Jovane jako sam srećan. Iz svega priloženog se vidjelo da će do te veze doći pre ili kasnije, jednostavno taj fluid, hemija koja kulja iz njih ubrzala je kontakt, pa samim tim i brzi ulazak u vezu. Stefana dugo nisam vidio ovako srećnog i prosto ozarenog, mislim da je napokon našao djevojku (ženu) za neki duži vremenski period. Naravno, Jovanu ne poznajem, nisam u njenom mozgu da bih znao šta misli, mogu samo da vjerujem u ono što vidim, vrijeme će pokazati – rekao je Osman.

Čitaj još:   U ŽIŽI Vlast Crne Gore: Izbjegavaju da potpišu Temeljni ugovor sa SPC... (foto i video)

Osvrnuo se i na burne reakcije ukućana, a smatra da će pokušavati na sve načine da ih rastave.

 Kad su ukućani u pitanju, njihovo mišljenje me iskreno ne dotiče. Najviše će se pronaći lažni parovi i fejk veze, gledaće na sve načine da ih rastave. Mislim da neće uspjeti u tome, jer ta veza Stefana i Jovane biće jača od njihovih podlih napada i “cunamija” koji će prebroditi. Stefan je vješt magelan, njegov brod je prototip “Titanika” koji ovoga puta neće potonuti već će stići u mirnu luku – dodao je Karić.

On se potom osvrnuo na Tomovićeve osude Jovanine i Stefanove veze i iznenadio sve.

Vladimira Tomovića neću komentarisati. Mislim da on ima opravdanih razloga za napade koje će vjerovatno koristiti protiv te veze. Da sam na njegovom mijestu, bio bih uzdržan, ne bih se mješao i ponižavao sebe. Mada opet moram reći “Svako ko gubi ima pravo da se ljuti!” – zaključio je Osman Karić.

Čitaj još:   Dr. IVAN Vuković: Partije aktuelne većine dokazale da su puki izvršioci političkih naloga nekadašnjeg DF- a... (foto)

Saznajte narednog dana gdje je pao prvi poljubac između Jovane i Stefana.

Dešavanja u regionu i u reijali vezama prati ADNA Bojadžić

Izvor Alo.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more