IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 13. februar 2021. godine

Ovan u avanturi sa Lavom ili Vagom, Bik pun elana, Rak u monotoniji, Djevica radno, Škorpija opijena, Strijelac željan dokazivanja, Jarac u povlačenju, Vodolija ima stav, Ribe čuvaju tajnu. Ovo je dnevni horoskop za 13. februar 2021. godine.

OVAN

Ovo je povoljan dan za početak novog posla ili početak nekog novog privatnog biznisa. Ukoliko imate znanje, uslove i tržište ne čekajte i zato ne oklijevajte da uložite u nove projekte, budite uporni! Kada su emotivne veze u pitanju, pokušajte da se uskladite s voljenom osobom. Moguće su stomačne tegobe.

BIK

Preokret na poslovnom planu i srećne okolnosti čekaju sve Bikove, a naročito one koji su radili strpljivo i istrajno čak i one poslovne projekte kojima nisu bile posebno inspirisane. Privlačićete različite tipove osoba. Svakako ćete imati mogućnosti da birate. Moguće da ste se zarazili virusom i da vam se viroza projektovala na stomak.

BLIZANCI

Radićete sa više volje i biti otvoreniji za nove poslovne predloge. Nije vrijeme da budete neodlučni, ali ipak pažljivije analizirajte situaciju. Budite otvoreni za nekog ko se tek pojavio u vašem okruženju. Osjećaj malaksalosti, mučnine će obilježiti kraj dana.

RAK

Konačno možete da pokažete koliko stvarno vrijedite. Strpljivo ste čekali svoje vrijeme i sada ćete rušiti sve prepreke pred sobom. Okupirani ste nekim osobama, pa ne vidite nekog ko vam može biti potencijalni partner. Zauzeti pripadnici znaka uživaju u pažnji partnera. Ojačajte imunitet konzumiranjem suplemenata na bazi vitamina i minerala.

LAV

Vaša stručnost i znanje dolazi do izražaja. Pretpostavljeni će vas podržavati, materijalna situacija se pokreće. Emocije rastu u samom odnosu i to vas malo zbunjuje. Želite da se opustite i stvari dovedete u red. Odmarajte se što više!

Čitaj još:   VUČIĆ PONOVO VAN SEBE: Amerikanci odlikovali KURTIJA, "Sa 22. godine predvodio otpor Miloševiću i pridonio slobodi naroda Kosova" (foto, video)

DJEVICA

Naglašena je pozitivnost, optimizam i energija, pa bi to svakako trebalo da iskoristite, jer će vam znatno olakšati pristup poslovnim obavezama. Udovoljite svojim hedonističkim porivima. Ne mislite mnogo o dalekoj budućnosti, već uživajte u datom trenutku. Podložni ste infekcijama koje treba sanirati na vrijeme.

VAGA

Bićete vrlo zadovoljni što ćete neki nevjernim Tomama moći da dokažete koliko ste bili u pravu i kako je realizacija vaših ideja bila pravi potez. Imate odličnu komunikaciju sa partnerom, a on vas može prijatno iznenaditi. Zbog pada imuniteta, poželjno je uzimati što više vitamina C.

ŠKORPIJA

Svakako možete očekivati priznanje i nagrade, koje ste malo zaslužili sposobnošću, malo i spletom srećnih okolnosti. Slobodni će upoznati osobu koja je misteriozna ili zauzeta. Moguće da nosi uniformu ili se bavi sportom. Pokušajte se odmoriti i malo više se posvetite svom zdravlju.

STRIJELAC

Sakupljaćete informacije sa svih strana i obaviti neke povjerljive razgovore, što će se pokazati kao pravi potez. Mislite o nekome koga ste upoznali prethodnog dana. Bavite se fizičkom aktivnošću i radite na poboljšanju imuniteta.

JARAC

Ovaj dan je dobar za ulaganje sredstava u poslovne projekte, ali vas mogu sačekati i neke ranije neizmirene obaveze, pa ćete morati da pronađete adekvatan balans. Nešto što kreće neobavezno može vas prijatno iznenaditi. Zauzeti pripadnici znaka prolaze kroz kritičnu fazu. Moguća je depresija.

VODOLIJA

Zaposlene osobe biće spremne da se izbore za svoje mjesto. Mada to neće biti jednostavno u okruženju u kome se nalaze. Na partneru je da se prilagodi i to će i učiniti. Harmoničan dan je pred vama. Već neko vrijeme ste u konstantnom stresu, pa će biti više izraženi simptomi vezani za pojavu ekcema.

Čitaj još:   Miholjskom ljetu se bliži kraj: Od sjutra pad temperature, od sredine nedjelje moguća i kiša... (foto)

RIBE

Vrlo oštro ćete reagovati na kritike kolega, na šta će sredina odgovoriti neprijateljski i neočekivano. Slobodni pripadnici znaka misle o nekome koga već poznaju, bilo da je u pitanju samo kontakt ili neko s kim su bili u vezi. Potreban vam je aktivan odmor

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more