IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZVANIČNA POTVRDA: MIKA Aleksić, ostaje iza rešetaka, prijeti dugo godina robije… (foto)

Viši sud u Beogradu izdao je zvanično saopštenje o slučaju Miroslava Mike Aleksić…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 12.02… 19.56… ZVANIČNA POTVRDA: MIKA Aleksić, ostaje iza rešetaka, prijeti dugo godina robije… (foto)

Miroslava Mike Aleksić, reditelja i vlasnika škole glume “Stvar srca”, se sumnjiči za silovanje i nedozvoljene polne radnje.

U saopštenju piše sledeće: 

– Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je odlučujući o istome predlogu za produženje pritvora Višeg javnog tužilaštva, dana 12. februara 2021.god donijela rešenje kojim je prema M.A produžila pritvor koji može trajati najduže 30 dana i to zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično dijelo, kao i jer je za krivično djelo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja krivičnog dela i težina posledice dijela su a i doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, a shodno članu 211 stav 1 tačka 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Direktor Rudnika- Lekić služi za SPRDNJU ili je sve izgovor za bahatu zloupotrebu položaja!? (video)

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.

Osumnjičenom M.A se stavlja na teret izvršenje krivičnog dijela silovanje iz člana 178 stav 3 KZ u vezi sa stavom 1 KZ i dr.

Dešavanja u regionu i u školi glume “Stvar srca” prati ADNA Bojadžić

izvor Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more