IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. februar 2021. godine

Ovan ima saradnju sa vatrenim i vazdušnim znakovima, Bik ima ljubav sa Vagom, Blizancima dobar dan za poznanstvo, Rak pun povjerenja, Lava čeka iznenađenje, Djevica čuva leđa, Vodolija emotivno rastrojen i Ribe miješaju ljubav i poslove. Ovo je dnevni horoskop za 14. februar 2021. godine.

OVAN

Neke poslovne odnose moraćete da raščistite, naročito ukoliko se bavite privatnim biznisom, jer će partneri biti veoma zahtjevni. Spremni ste na kompromis i dogovor. Tajna veza, u kojoj ste, mogla bi da vam smeta i ne bi ste mogli tek tako jednostavno da je prekinete. Odradite kompletnu analizu organizma

BIK


Može doći do sukoba sa rukovodiocima i autoritetima. Izbjegavajte da iznosite svoje mišljenje, jer radite sami protiv sebe. Videćete da je partner zaineresovan za vas više nego što ste mislili. Najviše bi vam prijao boravak u prirodi.
 

BLIZANCI

Problemi se pojavljuju jedan za drugim. Mnogo toga očekujete od autoriteta, ali za sada su moguća samo obećanja. Aktuelno je pitanje zajedničkog života i planiranje trudnoće. Oko tog pitanja savjet vam je da usporite. Osjetljivi su vam zglobovi i koža.
 

RAK

Stabilni prihodi će vam u velikoj mjeri pomoći da se riješite dugova i potraživanja iz prošlosti. Još uvjek odmjeravate partnera i probate sebe da zamislite u tom odnosu na duže staze. Ima tu još nešto da se riješi prije no što donesete sigurnu odluku. Vrijeme je ipak da se malo opustite!

LAV

Niste u potpunosti zadovoljni kako se odvija situacija na poslovnom planu, smatraćete da ste na neki način potcjenjeni i bez pravog razloga gurnuti u stranu. Budite tu za svoje prijatelje, dolazi vrijeme kada će njihova podrška biti neprocjenjiva. Možete imati manje probleme sa pritiskom, a to je posljedica masne hrane koju konzumirate.
 

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. maj 2021. godine

DJEVICA

Svu svoju pažnju usmjerićete na poboljšanje komunikacije i saradnju sa kolegama i poslovnim partnerima, te na rezultate nećete morati dugo da čekate. Ako imate bilo kakvu emotivnu želju, sada je trenutak da je ostvarite. Trebalo bi da se zapitate šta činite svom organizmu, jer ste strastveni pušač.


VAGA

Na finansijskom planu biće nestabilno, možete imati veće novčane izdatke. Zaželjeli ste se prijatelja i mirnih druženja. Na ljubavnom planu situacija je vise nego interesantna. Stalno se trudite da stignete do srca jedne osobe. Možete imati stomačne tegobe. Obratite se nutricionisti, odaberite pravilan način ishrane.


ŠKORPIJA

Iskoristite ovaj dan za kratkoročne poslove ili one na ugovor, za sve ono što želite da završite na lakši način. Budite iskreni prema partneru i ne dozvolite da u vaš život uđe nepovjerenje, a kasnije i netrpeljivost. Glavobolja.

STRIJELAC

Ovaj dan može doneti određene poteškoće, slabiju saradnju sa kolegama ili vaše ideje pretpostavljeni jednostavno neće razumjeti. Ukoliko ste usamljeni i emotivno neispunjeni, sačekajte – kreću nova poznanstva. Provjerite takođe svoju krvnu sliku, jer možete očekivati pad gvožđa zbog velikih napora koje ste imali.
 

JARAC

Borićete se sa napetim poslovnim situacijama, u kojima ćete morati da date najbolje od sebe i da odreagujete na pravi način. Kada se sve sabere i oduzme, uvjek se vraćate na iste teškoće – emotivne odnose. Ako želite da riješite neku staru svađu ili nesporazum, ne oklijevajte! Očekujte pad energije, jer vas sve polako sustiže, a vi najbolje znate koliko ste se zapustili.
 

Čitaj još:   NIKOLA Đurašković: Cetinje kao grad heroj će vazda biti otvoren za Tita... (foto)

VODOLIJA

Poslovni saradnici će postavljati visoke zahtjeve pred vas i sada će vaša organizovanost i spremnost na detaljan i analitički rad biti na probi. Sada je vreme za atraktivna i pozitivna dešavanja na emotivnom planu. Odmaranje od svakodnevnih obaveza će vas rasteretiti.
 

RIBE

Vrijeme je da konačno izađete iz senke i zauzmete mjesto koje vam zasluženo pripada u poslovnoj hijerarhiji. Bliskost sa partnerom splasnuće do kraja dana, pa se možete lako okrenuti drugim interesovanjima. Čim malo zastanete, savladaće vas umor. Posvetite se svom zdravlju i ishrani.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more