IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UZNEMIRUJUĆE: Pucnjava na Stupu, pucali na Bubu Corellija i… (foto i video)

U sarajevskom naselju Stup došlo je do pucnjave u kojoj su povređene dvije osobe, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak,16.02…00.32.. UZNEMIRUJUĆE: Pucnjava na Stupu, pucali na Bubu Corellija i… (foto i video)

U pucnjavi su povrijeđene dvije osobe…

Građani Stupa snimili su današnji vatreni obračun u sarajevskom naselju. Pucnjava se dogodila u poslijepodnevnim satima.

Kako je za printane medije ranije danas potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS, u pucnjavi je učestvovalo više osoba, a dvije osobe su zadobile povrede. Jedna je ranjena u predjelu glave, dok je druga zadobila povrede koljenja.

Obje osobe su prebačene na KCUS gdje im je ukazana hitna ljekarska pomoć.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao naš portal, meta je od današnjeg napada je bio popularni bh. pjevač Buba Corelli i njegov rođak, koji je navodno jedan od dvojice povrijeđenih.

Čitaj još:   NOVI SAD NA NOGAMA: Ni traga od monstruma koji je, masakrirao ženu i njene roditelje...

– Na lice mesta izašli su policajci te su zatekli dvije povređene osobe – dodali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Povređeni su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Stepen povreda za sada nije poznat.

Na osnovu snimka i svedočenja građana navodi se da je pucano na Omara, rođaka Amara Hodžića, poznatog kao Buba Koreli, koji je navodno bio u njegovom društvu.

Tom prilikom, prema nepotvrđenim informacijama, ranjen je Omar.

Takođe, jedna osoba je zadržana na mjestu događaja. Za sada nije poznato da li se radi o svedoku nemilog događaja ili akteru napada.

izvor iBalkan.net / agencije